Vestel Şarjlı Dikey Süpürge Hatası

Vestel Şarjlı Dikey Süpürge Hatası
Seray
02 Şubat 2024 01:29

Vestel Yıldız S8500 model şarjlı dik süpürge aldık. Aldığımızdan beri servise götürüp getirmekten, ancak 4-5 ay doğru düzgün kullanabildik. Başlık bağlantı noktası sürekli kırılıyor ve servis ücret talep ediyor. Şikayet ederek ancak değiştirebildik, servisten geldi. Kısa süre sonra bataryası bitti ve yine ücret talep edildi. Aldığımız bayi aracılığıyla ücretsiz değiştirildi (değiştirildiği iddia edildi), ancak geleli 2 ay oldu. Şu anda cihaz komple çalışmıyor. Ürünün özelliği, çekim gücü vs. gayet iyi, aslında memnunuz; ancak aşırı hızlı bozuluyor ve servis sürekli neredeyse süpürge kadar ücret talep ediyor. Süpürge sağlam bir şekilde elimize ulaşsa kullanacağız, ama her geldiğinde başka bir yerinin bozulduğunu görüyoruz. Vestel'den çok daha iyi bir hizmet ve ürün kalitesi beklerdim. Hayal kırıklığına uğradım.

02 Şubat 2024 13:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
09 Nisan 2024 22:35

Nuriye
30 Temmuz 2024 13:59
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
19 Şubat 2024 17:27
"Vestel beni çok uğraştırdı, bir gün Sena Hanım aradı, Sena Hanımın araması üzerine ürünü servise gönderdim, büyük ölçüde ürünün tamiri yapılıp gönderildi. Sena Hanım'a Teşekkür ederim."

Vestel Süpürge Sorunlarına Dikkat

Didem