Vestel Markası Ürün Sorunları

Vestel Markası Ürün Sorunları
Yeşim
01 Temmuz 2024 14:42

İki ay önce evimin beyaz eşyalarını tamamen yeniledim. Beyaz eşya olarak buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, mikrodalga fırın ve saç kurutma makinesi aldım. Bulaşık makinem bir haftadır bozuk ve ben, iki tane çocuğum var diye bulaşıkları elde yıkamamak için sıfır makine aldım. İkinci el almak istemedim, sorun yaşamayayım diye. Bir haftadır bulaşıkları elde yıkıyorum. Çamaşır makinesi sanki helikopter gibi ses çıkartıyor. Buzdolabım gürültülü çalışıyor. Televizyonum çok geç algılama yapıyor.

15 Temmuz 2024 09:50

Vestel ürünleri arıza veriyor 3 ay oldu ben bu ürünleri alalı ulaşın bana acil Elimde bulaşık yıkamak isteseydim makine alıp da sokağa para atmazdım Üç ay içerisinde ikinci arızası televizyonun sesi var ekranı yok çamaşır makinesi helikopter gibi çalışıyor ve onlar bana biz size garanti veriyoruz diyor bir yıl garantiniz de uzatıyoruz diyor ben garanti istemiyorum sağlam makine istiyorum kardeşim bu nedir ya üç ay oldu daha ya hiç mi insaf yok

15 Temmuz 2024 09:46

02 Temmuz 2024 09:48 (Şikayetten 19 saat sonra)

Dilara

14 Aralık 2024 14:36
Vestel Kurutma Makinesi Mağduriyeti

Rukiye
14 Ocak 2025 21:51

Vestel'den Aldığım Sıfır Kurutma Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor!

Cansu
27 Ekim 2024 18:01