Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorun Yaşıyorum

Sevgi
19 Ağustos 2024 18:53

1 yıl önce Vestel kurutmalı çamaşır makinesi satın aldım. Hayatımda yaşadığım en büyük pişmanlık. 1 yılda 5 kere bozuldu. İlk bozulduğunda parça değiştirdiler. Son 1 ay içinde 3 kez servis çağırdım. İlk geldiklerinde yapıldı, sorun yok dendi, 3 gün sonra yeniden bozuldu. Yeniden servis çağırdım, parça değişmesi gerek dendi. Parçanın gelmesi 10 gün sürdü. Gelip yine değiştirdiler. 1 hafta çalıştı, şimdi yine aynı sıkıntı. Her seferinde servisin gelmesi en az 5 günü buldu. Yaz günü, iki tane çocuğum var, biri daha bebek, sürekli çamaşır çıkıyor. 1 aydır makineyi kullanamıyorum. Bir müşteri bu kadar mağdur edilmez. Aldığıma pişmanım. Ben böyle bir durum görmedim.

21 Ağustos 2024 13:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mustafa sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2024 23:03
"Ben Vestel markasını evliyim de ablamın evliliğinde yeni ev aldığımızda her zaman Vestel aldık çok mutluyum yaşamış olduğum kurutmalı çamaşır makinesi ile ilgili geri dönüş hemen sağlandı ürünlerim hep çok kaliteliydi ama sadece servisten mutlu değilim gayet laubali konuşmalar içerisinde kaldım. Onun dışında marka ile ilgili bir sorunum yok marka Vestel çok memnunum Türk markası gayet kaliteli şimdiden teşekkür ederim"

Emine
06 Ekim 2023 23:00
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
25 Ağustos 2023 15:47

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunu

Hazal
08 Şubat 2024 18:46
Vestel Çamaşır Makinesi Sorunu
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 18:40

Vestel Kategorileri