Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel CMI9812 Çamaşır Makinesi Arızası Ve Sorunun Çözülmemesi.

09 Mart 2024 02:02

Vestel CMI9812 Çamaşır makinesi.
Ürün aşırı sesli çalışmaya başlamıştı. Servis geldi ve önce kapak conta vb. Ürünler değiştirildi. Olmadı daha sonra amortisörler değişti. Ama ses düzelmedi. Bu arada toplamda tam 13 sefer servis geldi. Defalarca video çektik ana merkeze gönderiyoruz dediler. Bu iş video ile olur mu diye her seferinde itiraz ettim. En sonunda makineyi götürdüler ve geldiğinde bu sefer bu ses normal bunda bir şey yok dediler. Ama makinenin sesi gün geçtikçe çoğaldı alt komşuyu bırakın, 8 katlı apartman duyar oldu. Defalarca servisi aradım müşteri hizmetleriyle defalarca konuştum video gönderdim hepsinin WhatsApp görüntüsü ve konuşmalarımız var. Şu an makinenin garanti süresi doldu ve ses giderek artı. Benim talebim ben mağdur oldum ama başkada kimse olmasın. Alt kısımda makinenin çalışma durumunu ekleyeceğim. Teşekkürler.

11 Mart 2024 09:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

20 Mayıs 2024 11:36

Evet servis geldi. Hortum kaynaklı olmuş dedi, hortumu düzelttik dedi ve gitti. O kadar komiksinizki hortumu yerine takmayı unutmuşlar ev battı. Arıza için hiçbir çözüm yok ses dahada çok arttı. Benim ricam beni servis değil artık bir sorumlu arasın, makinenin sesini ona dinletmek istiyorum. Ayrıca bundan sonra Vestel in hiçbir ürünü benim evime giremez.

20 Mayıs 2024 11:48

Arkadaşlar Şikayet var a yazdıktan sonra servis geldi. Ancak çözüm yok. Hortum gevşemiş dediler, bir yerleri sıkıp gittiler. Ama seste hiçbir değişim yok dahada çok arttı. Bu makinede sıkıntı var ama biz videoyu merkeze gönderiyoruz, onlar bir sıkıntı yok diyor bizim yapacağımız bir şey yok dediler. Ben makinenin en son çekim videosunu ekliyorum. Karar sizindir.

12 Haziran 2024 12:49

Herkese iyi günler. İnanın ben böyle bir rezillik daha önce hiçbir markada yaşamamıştım. Makinedeki arıza halen devam ettiği için tekrar servis geldi ve incelek üzere makineyi götürdüler. Firmayı aramasam bekle de bekle dönüş yapan yok. Bugün aradım bu seferde dediler ki amortisörlerin pimleri arızalı değişim lazım 750 TL ücreti var. Bende diyorum ki hani bu makinede bir arıza yoktu, hani her şeyi sağlamdı. Bu ürünün amortisörleri arızalı denilip değiştirildi zaten. Ama halen sesli çalışmaya devam ediyordu. Ondan sonra defalarca gelip makine sağlam denildi. Bir önceki gelmenizde makine sağlam deyip 400 TL servis ücreti aldinız. Simdi makine arızalı deyip 750 TL ücret çıkartıyorsunuz. Garanti süresi devam ederken defalarca gelip arıza yok diyen servis. Garanti süresi dolunca arızaları tespit etmeye başladı. Ben anladım ki Vestel'de kesinlikle çözüm yok. Ben servis sürecindeki tüm evraklarımı almak istiyorum en azından bu evrakları gönderin artık Tüketici Hakem Heyeti Karar versin, ama goreceksinizki bu evrakların teminini bile yapamayacaklar.

Esin sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 14:48

22 Mayıs 2024 17:03

Vestel Ve Pişmanlık... Çamaşır Makinesi Kronik Hatalar :(

Soner
20 Eylül 2023 10:11
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
18 Aralık 2024 02:18