Okan sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 11:41
Okan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünle ilgili yaşadığımız sıkıntıyı firma ile paylaştık. Hava da kalır ilgilenmezler diye düşünüyordum fakat, firma hemen müdahale ederek gereğini yaptı. Çok memnun kaldım. Teşekkürler Vestel...”

Merhaba Sayın İlgililer,

Vestel cmı 97222 Wi-Fi Çamaşır Makinesi almıştık. Aldığımız ilk günden beri makinenin yıkamasından memnun değiliz. Çağrı r arıza kaydımız da mevcuttur sisteminizde.

Yaşadığımız sorunlar ve şikayetlerimiz:

*Makine güzel yapamıyor başta.
*Çamaşırlar yıkayınca güzel kokmuyor en iyi deterjanları ve yumuşatıcıları kullanmamıza rağmen.
*Tam olarak lekeleri iyi performansta çıkarmıyor.
*Son günlerde de içinde kumlar olmaya başladı. Çamaşırları yırtmaya parçalamaya başladı. Beyaz lekeler bırakmaya başladı.

Üründen gerçekten çok rahatsızız. Hiç memnun değiliz. Pişman olduk diyebilirim. Evde çoğu eşyamız Vestel üstelik. Özellikle Vestel'i tercih ediyoruz. Ama bu son aldığımız Çamaşır makinesi hayal kırıklığına uğrattı bizi.
Mağdur olduk resmen.

Makinenin üst model iyi performans ürünü olan bir makine ile değişimini rica ediyoruz. Ücret farkı neyse verebiliriz. Hiç sorun değil. Yeter ki bu sıkıntılı problemli makineden kurtarın bizi.

Gelip tamir edilmesi çözüm olmayacaktır eminiz. Çünkü ilk günden beri kötü koku yapıyor Çamaşırlarda güzel yıkamıyor.
Servisi aradık ilk aldığımızda. Bize dediler. Makine yeni yıkadıkça düzelir o, makine yeni olduğu için öyledir deyip geçiştirildik.

Mağduriyetimizin giderilmesini önemle rica ederiz.

Teşekkürler

26 Temmuz 2024 14:35 (Şikayetten 5 gün sonra)
Okan
19 Şubat 13:16

Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
01 Ekim 2024 21:35
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
09 Mayıs 2024 16:17
Vestel Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Cmı 97202 Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor

Hilal