Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Ekran Şikayeti!

29 Mayıs 2024 16:17
28 Mayıs 2024 21:46

Vestel buzdolabım arızalı. Ekran kendiliğinden ayar değiştiriyor. Yiyecek içecek ne varsa buz kesiyor. Kaç kere aldığım alışverişlerim çöpe gitti. Vestel'in bu akıllı buzdolaplarındaki klasik şikayet hep bu sanırım. Servis çağırıp arızayı tespit ettirsek garanti süresi dolduğu için servis ve ana kart değişim parası derken bir ton fiyat çekecekler ve gerçekten bunu şu an karşılayacak ne durumum ne gücüm var.

30 Mayıs 2024 14:47 (Şikayetten 22 saat sonra)
05 Haziran 2024 15:17

Dediğiniz numaraya geri döndüm ancak ekranda şuna buna basın dediler fakat gördüğünüz gibi ekran gelip gidiyor nasıl bir işlem yapayım. Haliyle servis kaydı açayım dediler geldikleri zaman en ucuz ücret 400₺ dan başlıyormuş. Bu benden kaynaklı bir sorunu değil. Yazdığınız yazı da numara da gerçekçi bir çözüm değil. Ekranın hiçbir şekilde gelmemesi durumunda benden kaynaklı ne gibi bir hata olabilir ki ücrete ayrı yapılmasına ayrı para vereyim. Ki keza yazmıştım inanın bunu karşılayacak durumum şu an yok diye.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Çözüm Nedeniyle Mağduriyet

Hülya
11 Haziran 2025 00:49

5 Yıllık Vestel Buzdolabında Gaz Kaçağı Ve Çözüm Eksikliği

Petek
07 Aralık 2025 20:01
5 Yıllık Vestel Buzdolabında Gaz Kaçağı Ve Çözüm Eksikliği
Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 19:19
Tufan sonuçtan çok memnun

Tufan
26 Mayıs 2025 16:30
"Vestel Müşteri Hizmetleri, birkaç günün sonunda beni arayarak mağduriyetimi giderdi. Teşekkür ederim tüm ilgilenenlere."

Vestel Kategorileri