Vestel 50" 9630 Android TV USB Format Problemi

Ferhat
12 Mayıs 2023 21:28

Trendyol sitesi üzerinden Vestel 50UA9630 50" Android 4K TV aldım. Kurulumu servis tarafından yapıldı. Her şey olması gerektiği gibiydi. Fakat ne zaman USB bellek kullanma ihtiyacı hasıl oldu, işler karıştı. TV gelişen ve yenilenen teknolojiye rağmen USB flash bellekte ntfs Formatında çalıştırmıyor. Sadece Fat32 formatını destekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım bunun bir kusur olmadığını, TV'nin normal teknik özellikleri olduğunu belirttiler. Ben işim gereği ntfs formatında videolar yapıp, kontrol etmem gerekiyor, bunu belirttim ama bana ürünün teknik özelliklerinde bunun yazdığını söylediler. Ben de kaç gündür arıyorum, satılan hiçbir üründe böyle bir açıklama Yok. 7-8 sene önceki en basit, bilinmedik duyulmadık marka TV lerde bile böyle bir sorun yokken, gelişen bunca teknolojiye rağmen bu cihazlarda neden böyle bir sorun oldu. Ki Vestel yerli, milli Büyük bir marka iken böyle bir sorun çok üzücü. Ben TV izleyen biri değilim, o yüzden şu anda TV benim için bir hiç ve çöp hükmünde. TV mi iade etmek veya Smart bir TV ile değiştirmek istiyorum.

17 Mayıs 2023 17:33 (Şikayetten 4 gün sonra)

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
17 Temmuz 2023 09:35

11 Mayıs 2024 13:02
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
15 Eylül 2023 20:00
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
23 Nisan 2024 16:31
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
14 Aralık 2023 12:23