Alican sonuçtan çok memnun

TurkNet Personel Hatası Smartify Paketi İptali

06 Nisan 2023 10:57
Alican'ın Teşekkür Mesajı
“Pazar günü TurkNet'den telefon geldi bir hata olduğunu ve hatanın kendilerinden kaynaklı olduğunu inceleme sonucu bulduklarını söylediler. Hatayı giderdiler modem bizde kalacak ve ek ücret almayacaklarını söylediler. İlgileri için ayrıca teşekkürler”

İnternet hızımdan gayet memnunum. Fakat gelen arkadaşlar benim bilgim dışımda eşime kocanız bu modemi istiyor diyerek evime bir modem bağlamış ve modem benim istediğim bir modem değil

Bu modem için sonradan öğreniyorum ki Smartify paketi imiş bunun içinde her ay 50 TL ödeme yapmamız gerekiyormuş. Modemi bize kiralamışlar. Diyorum ki; istemiyorum benim bilgim dışında yapılmış. İlk kurulum bu modem üzerinden olduğu için iptal edemiyoruz. Eee diyorum ben istemediğim bir şey için bilgim dışında üyelik yapmışsınız ben neden her ay 50 TL ödeyim. Haklısınız diyorlar ve konu burada kapanıyor yapacağımız bir şey yok diyorlar.

İlk kurulumda 100 TL ücret istediler iptal ettirip yeniden kurulması gerekiyormuş. Dedim kurulum ücreti ne olacak tekrar 100 TL alınır diyorlar. Diyorum ki sizin hatanız benim bir şey yaptığım yok yetkilimiz sizi arayacak diyorlar üst üste 5 telefon gelse bile herkes yetkilimiz arayacak diyor ve işin içinden çekiliyor.

İptal edip tekrar bağlantı yapsam bile kaç gün internet olmayacak ve benim eşim evden çalışıyor TV vs her şey internet üzerinden benim eşim evde bağlantı kuramayacak işlerini nasıl yapacak ben TurkNet'e geçerken evdeki kendi internetimi iptal ettirmedim TurkNet kurulduktan sonra iptal ettirdim. Her türlü mağduriyet yaşadık ve sonuç olarak haklısınız ama bir şey yapamayız cevabını aldık

(Ben haklı olmak istemiyorum. Ben müşteri olarak TurkNet personelinin cezasınıda çekmek istemiyorum insanları enayi yerine koyduklarını düşünüyorum. İstemediğim bir cihaz için her ay +50 TL vereceğim hatalarını düzeltemeyecekler faturasını da bana kesecekler. Ya da kurulum ücreti aldılar 100 TL (3 gün geçmiş) iptal ettireceğim e bir 100 TL daha vereceğim. Tamam da hatayı ben yapmadım neden bunlar bana yansıyor ve internetsiz kalıyorum ayrıca toplamda 200 TL verdikten sonra)

Burası iletişime geçtiğim son yerdi çünkü uygulamanızdan yeterli cevabı alamıyorum buradan da cevap gelmez ise artık hakkımı Tüketici hakem heyetleri'ne arayacağım.

10 Nisan 2023 16:17

Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Hanife
13 Haziran 2025 13:01
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Modem İadesi Bildirimi Yokluğundan 499 TL Ek Fatura Ve 3.000 TL Ceza İptali Talebi

28 Şubat 12:12
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Modem Bağlantısı Yapılmadan Fatura Kesildi, Randevulara Ekipler Gelmiyor

Yasemin