Turkcell Fatura Sorunu!

28 Ağustos 2024 20:0895
28 Ağustos 2024 19:51

Turkcell Türk Telekom'dan Turkcell'e taşıdım numaramı bana çıkarttıkları faturayı bir görsey faturayı videosunu attım o şekilde fatura gelir mi 185 liraya anlaşıp da o kadar aşırı bir şekilde fatura gelir mi Ne kadar da aşım yapsam bile gereken yere bildirilmesini iletişim merkezine bildirilmesini gerekeni yaparsa yapsın o da yapmazsa o Merkezi terk etsin

28 Ağustos 2024 20:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Ağustos 2024 20:12

Teşekkür ederim Gereken neyse yapılsın hallı soyuyorlar süpürüyorlar

29 Ağustos 2024 08:06

Değerli Müşterimiz, Paket haklarınız bittiğinde size SMS ile bilgi verilmektedir. Paket bitiminizde kullanımlarınız devam ediyorsa otomatik olarak aşım paketleri devreye girer. Akıllı Fatura Kampanyasına katılarak paket dışı kullanımlarınız ve paket aşımlarınızı engelleyebilirsiniz. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2200’a SMS göndererek katılabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

30 Ağustos 2024 03:30

Bana kampanya mı banyodan bahsetmeyin benim faturam neden açmış aşım yapılmayacak dedi bana bayinizdeki bayan bana aşım yapılmayacak dedi Çanakkale Gelibolu'daki bayiniz bana aşım yapılmayacak dedi Neden açılmış

Tarife Bitiminde Yetersiz Bilgilendirme Ve Yüksek Fatura Mağduriyeti

8 Aralık 2025 16:31376

Turkcell bireysel hattım için yaklaşık 1 yıldır aylık 413 TL ödemeli bir tarife kullanıyordum. Aboneliğimin bittiğini is...

Tümünü Gör
Turkcell İnternet Çekmiyor 5G'de Bile!

Turkcell İnternetÇekmiyor 5G'de Bile!

Güven

Hilal
Turkcell Hukuk Dışı İşlemini Kabul Etmiyor

Turkcell HukukDışı İşlemini Kabul Etmiyor

Ozan
Turkcell Haksız Fatura Çıkardı!

Turkcell HaksızFatura Çıkardı!

Adnan