Burak sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 23:53

04.05.2024 de yeni abonelik için müşteri hizmetleri personeli ile görüştük. Anlaşmamıza göre 100 Mbps internet ve Premium Asus marka dxu82 model modem idi. İnternet kısmında herhangi bir sorun yok. 07.05.2024 tarihinde bağlantı kurulum için evime geldiklerinde evde yoktum.

Kurulumda takılması gereken ve anlaşmadaki modem Asus'un Premium modemi olması gerekirken ZyXEL marka modem takıp gitmişler. Gelen ekiple görüştüğümde, bize gelen kayıtta bu yazıyor dedi ve telefonu kapattı. Daha sonra Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, arıza şikayet kaydı oluşturdular.

Daha sonra müşteri hizmetleri tarafımı arayıp 18.05.2024-25.05.2024 tarihleri arasında aksiyona alınıp tarafınıza bilgi verilip evime gelinip bakacaklarını belirttiler. Fakat bu tarih arasında ne telefonum çaldı ne de SMS geldi. Hiçbir şekilde bilgi verilmedi. Tekrardan müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verdim. Bu sefer de 06.06.2024'e kadar aksiyona alınıp tarafıma bilgi verilip ve evime geleceklerini belirttiler. Ama yine ne telefonum çaldı ne de SMS geldi. Hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapan yok, ilgilenen yok.

Üstüne üstlük kullanamadığım modemin parasını bana ödetecekler. Bir nevi Mercedes araba sipariş verip eşeğe binmek gibi bir şey oldu. Bununla ilgilenip çözebilecek bir üst düzey yetkili ya da yetkililer yok mu? Burada mağdur olan benim ama benim sorunuma çözüm bulan yok. Dipnot: kurulu bağlantı için ücret alınmayacağını belirttikleri halde faturama kurulum bedeli yansıttılar.

Burak
Burak
20 Haziran 2024 23:49

Şikayet sonrasında talebim olan modem geldi. Demek ki illa şikayet etmek lazımmış. Bundan sonra hiçbir markaya rica minnet yok. Direk şikayet ve Tüketici Hakem Heyeti...

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Ve Teknik Ekip

20 Ağustos 2024 12:06

10 Temmuz 2024 17:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 10:51
Türk Telekom Ev İnternet Arızası Giderilmiyor İlgilenilmiyor