Türk Telekom İle Yaşadığım Kimlik Güvenliği Sorunu

28 Aralık 2024 01:33

Türk Telekom'a numara taşımak için online başvuru yaptım. 0212 945 26 65 numaralı sözde alt bayi tarafından arandım ve görüşme esnasında WhatsApp'tan bu numaraya kimlik fotoğrafımı ön ve arka olarak iletmem istendi. Akabinde ses seda çıkmadı. Türk Telekom'u aradım, taşıma görünmüyor dendi. Nasıl olduysa bir anda bana sim kart geldi, kapıya bırakılıp gittiler. Eve gelince ne olduğunu öğrendim. Defalarca iptalini istediğimi belirterek aradım, işlem başlatılmış iptal olmaz dediler. Savcılığa şikayet ettim, evrakları da onların belge alışverişi yaptıkları mail adresine gönderdim. Nasıl bir organize anlamadım. İmzam olmadan satış gerçekleşti, vazgeçtiğimi söylüyorum, o da olmuyor. Kimlerin elinde benim kimlik bilgilerim emin değilim. Kafalarına göre karar verip sim kart satıldı. Kimlik yeniledim. Türk Telekom pişmanlıktır. Ayrıca şu sabit hattı kimse açmasın, ne oldukları belli değil.

11 Mart 2025 15:20
Gül sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 12:01
Basri sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 19:21
Özgür sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 15:34
"Türk Telekom'dan aradılar mağduriyetim için özür dilediklerini söylediler yedek sim kart için ödediğim ücreti iade ettiler ve 420 TL görünen faturaramin sadece kullandığım kısmını ödeyeceğimi söylediler ilgilendikleri için Türk Telekom'a teşekkür ederim inşallah ilerde gerçekten basarili bir turk markasi olmasını dilerim"

Türk Telekom Kategorileri