Data sonuçtan memnun

Trendyol'da Satıcıların Mağduriyeti: Ürün Kilitleme Ve İletişim Eksikliği

22 Kasım 2024 14:02
Data'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Arkadaşlar Trendyol'a girip yatırım yapıp para kazanacağım diye düşünüyorsanız çok yanlış yaparsınız sizi uyarmış olayım. Çünkü kendilerinin değişik bir politikası var. Sözde müşteri şikayeti adı altında ürünlerinizi ansızın, sizin haberiniz bile olmadan kilitleyebiliyorlar ve siz yetkili satıcı belgenizi bu ürünlere ait faturalarınızı yükleseniz bile kabul etmiyorlar. Stok tutmuyor diye geri dönüş veriyorlar. Geçmişe dönük son 2-3 yıla ait bile faturalarımın hepsini yükledim ama kendilerinin bir prosedürü varmış son bir yıllık faturaların kontrolü yapılıyormuş e siz önceki faturalara bakmazsanız stok tabii ki tutmaz akıl alır gibi değil geçekten böyle büyük sandığınız bir platformun saçma açıkları mevcut. Faturalarınıza göre ürünlerinizi güncelleyin diyorlar, güncelliyoruz yine red veriyorlar. Ayrıca şikayet edilen bu ürün hakkında gerekli incelemeler yapılmadan sadece müşterinin beyanına bakarak yapıyorlarmış açıklama bu. Biz hangi ürün ile ilgi böyle bir şikayet aldık. Bunu bile bilmiyoruz. Bu kadar rakibin olduğu bir platformda bu işlem sadece müşterinin bir beyanına bakılarak yapılıyorsa o zaman her an bütün ürünlerinizin kilitlenme ihtimali var bilginiz olsun. Komik tarafı gerekli belgeleri ve tek yetkili distribütör tarafından kesilen faturalarınızı sunsanız bile kabul etmiyorlar ya da gerekli incelemeleri yapmadan red veriyorlar. Defalarca denedik genede kabul etmediler. Bunu neye istinaden yapıyorlar hala anlamış değiliz? Bir çok kez kendilerini arayıp yetkili kişiler tarafından aranmak istediğimizin talebini oluştursak da herhangi bir geri dönüş alamıyorsunuz ve siz yaptığınız yatırım ve binlerce ürün ile öylece ortada kalabilirsiniz. Trendyol inisiyatifine güvenip yatırım yaparsanız hem sinir sisteminiz altüst olur hem de maddi ve manevi zarara uğrarsınız benden söylemesi bu durumu gördüğüm kadarıyla bir tek ben değil bir çok kişi yaşamış. Bu konuda şikayetimin giderilmesini istesem de hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Ve bu sorun çözülmezse haklarımı hukuki olarak da arayacağım. Bilginiz olsun. Siz hangi hakla kesilmiş resmi faturaları kabul etmezsiniz!

Data
Data
25 Kasım 2024 12:16

Teşekkür ederim

Trendyol'da Aniden İade Şoku Ve Algoritma Sorunu

Betül
06 Aralık 2024 20:09
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 12:28
Trendyol Müşteri Mağduriyeti Yaratıyor!
Trendyol Müşteri Mağduriyeti Yaratıyor!

15 Nisan 2025 00:42
Trendyol'un Belge Ve Stok Kontrolü Satıcıları Zorluyor!
Zahit sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 15:21

12 Ocak 2024 18:53