Uğur sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 21:09

Trendyol üzerinden 8181627650 numaralı siparişteki "şantiyemarketim"isimli tedarikçi vasıtasıyla bir adet motorlu tırpan bir adet motorlu testere aldım. Önce motorlu tırpan eksik geldi motorlu testere hiç gelmedi, şikayet sonrası motorlu tırpan eksik parçası geldi. Motorlu testere tedarik edilemiyor dendi. Ürün halen sitede satışta olduğundan itiraz ettim bu kez motorlu testere geldi üç parçası eksik geldi. 10 gündür eksik parçayla ilgili Trendyol'a şikayet ve takip oluşturuyorum. Anlamsız ve farklı gerekçeler ile "ürün kargoda farklı kişiye teslimatı yapılmış, ürün tedarik edilemediğinden iade kararı alındı v. S." tekrar eksik ürün talebi girmem istendi. Her talepte üç iş günü bekleniyor. Ürün hala satışta iken nasıl tedarik olmaz, nasıl parça bulunamaz. Bunların cevabı yok ve verilemiyor. Trendyol ürün tedarikinden ziyade müşteriyi bezdirmek ve mağdur etmek için çaba sarf ediyor. Trendyol müşteri hiz. Arayanlar taleplerimi ve yazdıklarımı kontrol dahi etmiyorlar Belli ki konudan uzaklar, alakalı bir cevap veremiyorlar. Trendyol ve tedarikçisi "şantiyemarketim" isimli firmadan, iki haftadır ürün tedariki yapmamak için çaba sarf ettiklerinden şikayetçiyim. Trendyol üzerinden özellikle "şantiyemarketim" isimli firma tedariği mağdur ediyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 18:52
Trendyol Ve Çalıştığı Kargo Sorumsuzluğu

02 Şubat 2024 00:46
Trendyol Eksik Ürün Mağduriyeti
Trendyol Eksik Ürün Mağduriyeti
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 18:47

03 Temmuz 2025 13:43