Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
01 Ağustos 2024 11:45

Trendyol Optizen Optik'ten 2023 yılında 3.800 TL'ye almış olduğum Prada marka gözlüğün çerçevesinde bulunan eğiklikten dolayı garanti kapsamında tadilatını istedim. Trendyol analize gönderildi. Sonrasında müşteri hizmetlerinden arandım, tadilatın yapıldığını ve tarafınıza gönderileceği belirtildi. Aradan 1 hafta geçmiş olmasına rağmen Optizen Optik ürünü kargolamamış, kargo süresi dolmuş ve otomatik iade olmuş. Ücret tarafıma geçmedi. Müşteri hizmetlerini arayıp görüştüğümde firmayla görüşmemi söylediler. Firmayla görüştüğümde, 'Biz Trendyol destekle görüşüyoruz, göndereceğiz' dediler. Bugün Trendyol canlı destekle görüştüğümde, iadeye düştüğü için ürünü gönderemeyeceklerini ve iade yapacaklarını söylediler. Böyle bir saçmalık olamaz. Şu an değeri 10.000 TL olan gözlüğümün 3.000 TL olarak iade edileceğini ve taksitli olacağını söylüyorlar. Ben iade istemiyorum. Firmanın sorumsuzluğundan dolayı otomatik iadeye düşmesi beni hiç ilgilendirmiyor ve Trendyol'un bizi arayarak iade isteyip istemediğimizi sormadan direkt iadeye düşürmesi de ayrı bir saçmalık. Ben ücretini ödeyip geri almadığım ve ürünüme el koyulmasından dolayı dava açacağım. Gerekli tüm işlemleri yapacağım. Tüm alışverişimi güvenerek Trendyol aracılığı ile yapıyordum ancak güvenilirliği benim için artık bitmiştir. Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim. Mağduriyetimin giderilmediği takdirde Tüketici Mahkemesi'ne şikayetimi yapacağımı ve her iki firmadan da hakkımı alacağımı bildiriyorum.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
10 Temmuz 2023 11:46