Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 19:09

Trendyol Sitesi üzerinden ( İnan AVM Firması ) 08.02.2014 tarihinde Laptop Siparişi verdim. 12.08.24 tarihinde Laptop yerine bitkisel çay gönderildi. Durumu Trendyol' a ilettim. Benimle birlikte Laptop, PlayStation ve Tablet gibi satın alan müşterilere birçok kişiye Boş kutu ya da Bitkisel Çay gönderimi sağlanmıştır. Benden 3 gün beklememi istediler. Firma 1 gün kadar ilanları yayındaydı ve daha sonrasında firma sitede gözükmedi. Bugün 72 saatlik süremiz doldu. Trendyol Bana (Yeni ürünü/parçayı tedarik edemediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Dilerseniz iade işlemlerinizi Trendyol Asistan'dan başlatabilirsiniz.) diye mesaj gönderdi. Bende Bari ücret iademi almak için iade kodu almak istedim. Bu seferde Fatura istendi. Bu firma zaten yok olmuş fatura içinde 4 gün beklemem gerektiği iletildi. Neyin faturası? Neden Bekliyorum? İnanın hiçbir fikrim bulunmuyor. Tek Amacım Laptop almaktı. Aynı ürün benden farkı istenerek gönderilebilirdi. Ya da müşteri memnuniyeti için gönderilebilirdi. Bu l Beden Tshirt yerine s beden, ya da şurası kargolamada sürtmüş gibi bir şey değil. Laptop istedim Bitkisel Çay gönderildi durumu. Trendyol Benim için artık pişmanlıktır. Sorunumun en kısa zamanda mesaj yerine müşteri temsilcisinin arayarak çözülmesini talep ediyorum.

19 Şubat 2024 17:55

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. 813892**** teslimat numaralı siparişinizdeki ürünün fatura talebi firmaya iletildi ancak satıcı firmanın kapanması ve dönüş yapmaması sebebi ile gönderim yapılamadığını üzülerek belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz. Trendyol Müşteri Deneyimi Ekibi Trendyol Müşteri Hizmetleri'ne hafta içi ve hafta sonu 08:30-00:00 arasında Hesabım > Trendyol Asistan simgesine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Herhangi bir arama yapılmadı. Yardım Söz konusu değil. Hep aynı Cevaplar

Hüseyin
Hüseyin

Bence Trendyol sayesinde ücret iadeni alacaksın gereksiz bir serzeniş kardeşim. Ben iademi aldım bence iadeni al ve usulca çekil derim ☺️geçmiş olsun ben teslim almadım direk iade oldu

Uğur

Yorumlardan takip ediyorum. Kargoyu teslim almayıp ücret iadeni almana sevindim. En azından ben iade sürecine geçemedim fatura kesilmediğinden hala beklemekteyim. Olay sadece ücret iadesi olarak bakmıyorum. Keyfi aldığım bir ürün değildi. Hem işlerimi aksattı yanında da küçük bir travma bonusu oldu.

Tugrul
13 Şubat 2024 13:18