21 Ağustos 2024 13:52

Trendyol'dan yapmış olduğum iki iadem kargoları karışmış ve ürünler yanlış firmalara gitmiştir. İade edilen ürünlerden bir tanesi (1fazlası adlı firma) reddedilmesi sonucu bana ürünü geri gönderdi. Diğer firma ise (o**** s***** adlı kıyafet firması) iademi de yanlışlıkla onayladığını mesajlaşırken öğrendim ve onda da yanlış ürün olduğunu belirttiler. Benden Trendyol üzerinden kod alıp ürünü kendilerine geri göndermemi istediler. Bu esnada Trendyol hattını arıyorum oradan beni canlı asistana bağlıyorlar neymiş efendim görsel göremiyorlarmış. Oradan oraya bugün git yarın gel şeklinde oyalandım ama bu esnada hep mağazalarla bireysel olarak iletişime geçtim. Firmalar ürünlerini geri gönderirsem iadenin olacağını söylediler. Trendyol ise sağ olsun sonunda bana bir kod verdi. Verilen kodla ürün yine yanlış firmaya gitti. En sonunda yine bir iade sürecini düzgün yapamadıklarını anlayıp, yasal yollara başvurun gibi cümle kurup adeta insanı çileden çıkarıp daha da mağdur etmeye devam ediyorlar. Benim müşteri olarak iade sürecim hala devam ediyor ancak ürünler ortada yok, gelen ürünler yanlış firmaya tekrar gönderiliyor. Bu nasıl iletişimsiz bir firmadır, bir müşteri hizmetlerine ulaşmak bu kadar zor olmamalı.

18 Temmuz 2024 01:50

10 Ekim 2024 16:42
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
31 Mayıs 2024 15:18

23 Temmuz 2023 18:00
Trendyol Hatalı İade Kodu!
Trendyol Hatalı İade Kodu!

Senanur
06 Haziran 2024 11:08