Trendyol Orijinalliği Şüpheli Cacharel Parfüm Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

25 Kasım 2024 00:46602

Trendyol Cacharel parfümden aldığım loulou parfüm orijinalliği şüpheli çıktı. Sipariş numaram 9606567669. Deneme amaçlı bir fıs sıktım. Daha önce bu kokuyu kullanmıştım. Gelen kokuyla hiçbir benzerliği yok. Bileğimde 30 dakika bile kalmadı.

Önceden kullandığım koku çok kalıcıydı. Ürün iadesi yaptım. Koşulsuz 15 gün içinde iade hakkım var. Trendyol ekibi markanın inceleme yaptığını söyleyerek iade süresini geçirmeye çalışıyor.

21 Aralık 2024 20:47

Ürünü incelemediler. Trendyol Cacharel ve fatura kesen Boyner dahil hiçbiri yardımcı olmadı. Ürüne sahip çıkmadı. Ben merak ediyorum bu ürünü gerçekten kimden aldım. Trendyol üzerinden Cacharel mağazasından aldığım ürün Boyner tarafından faturalandırılıyor. Ama nasıl oluyorsa 3 firmada bir şey yapamıyor. Cacharel ile görüştüğümde bizden almadınız diyorlar. 3 büyük firma bunu yapıyor. Biz kime güveneceğiz?

Benzer Şikayeti Var
9 Aralık 2024 22:34

Çok üzüldüm. Minik meblağlar değil ki göz yumalım. Muhtemelen bana da aynı şeyi söyleyecekler. Paramız çöp oldu.

Benzer Şikayeti Var
9 Aralık 2024 22:08

Merhaba dönüş sağlandı mı size? Ürünü ürünü satan firmaya incelemeye gönderiyorlar. Firma sahte parfüm yolladığını kabul etti mi? Aynı durumu yaşamaktayım bende. Versace Crystal noir 90 ml parfüm aldım 3000 küsura.

Özkan
Özkan
Trendyol
26 Eylül 2025 18:07714

3 Eylül’de Trendyol üzerinden Auvora Luxury Shop adlı satıcıdan Versace Eros ve Versace Pour Femme parfümlerini sipariş ...

Trendyol İade Sürecinde Saat Koşulu Mağduriyeti

Neriman
Neriman
Trendyol
18 Şubat 2025 15:50749

Trendyol'dan sipariş verdiğim ürün 3 Şubatta iş yerimdeki güvenlik birimine saat 10.31 de teslim edilmiş. Ben ürünü akşa...

Trendyol İade Sürecinde Saat Koşulu Mağduriyeti

Tümünü Gör
Trendyol Eksik Ürün Geldi

Trendyol EksikÜrün Geldi

Recep
Trendyol Kıyafet Aldım Çanta Verecekti, Süs Olarak Koymuşlar!

Trendyol KıyafetAldım Çanta Verecekti, Süs Olarak Koymuşlar!

Samiye
Trendyol Eksik Gelen Bağlama

Trendyol EksikGelen Bağlama

Xuraman
Trendyol Radyo Çalışmıyor, İade Talebinde Bulunuyoruz

Trendyol RadyoÇalışmıyor, İade Talebinde Bulunuyoruz

Bilal
Trendyol Sakal Uzatma Serumu Hüsranı!

Trendyol SakalUzatma Serumu Hüsranı!

Abdurrahman
Fanset Açılmış Ve Kullanılmış Süpürge!

Fanset Açılmış VeKullanılmış Süpürge!

Sümeyye

Öne ÇıkanKonular