Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Müşteri Temsilcilerinin Başka Numaraya Bilgi Paylaşması

17 Nisan 2024 01:26

Numaramı değiştirdim ve Trendyol'un tüm uygulamalarında numaramı güncelledim. Trendyol üzerinden hiçbir sorun yaşamadan alışveriş yapabiliyorum ama Trendyol Go'da hata oluştu. Canlı destekle görüştüm, adres bilgilerime yazarak da işlem yapabileceğim söylendi. Yine iptal olan bir numarayı arayıp ulaşamadıkları için iptal olduğunu söylediler. Müşteri hizmetlerini eşim kendi telefonundan aradı; başka bir numara olduğu için bilgi verilemeyeceği söylendi. Yeni numaramdan aradığımda bana, nereden sipariş verildiğiyle ilgili isim, soy isim gibi özel bilgiler paylaşıldı. 'Madem sistemden yeni numaramı görebiliyorsunuz, bu numaradan neden ulaşılmadı?' dediğimde, 'Ben bu numarayı mail adresinizden buldum.' denildi. 'Madem benim eski numaram yüzünden sipariş iptal ediliyor, yeni numaram görünmüyor. Nasıl yeni numaradan aradığımda, eski numaramla yapmış olduğum siparişin bilgileri paylaşılabiliyor?' diye sorduğumuzda ise ne hikmetse hiçbir şekilde ses gelmedi; sessize alındık. Aynı konumda 10 dakika boyunca konuşulurken, nasıl olur da bunu söyleyince bir anda sesimiz duyulamaz olup çağrı sonlandırılır? Tekrardan başka bir müşteri temsilcisine bağlanıp, bu sefer bu süreç için görüşülürken, bu defa da bu müşteri temsilcisi bilgi paylaşamayacağını söyledi. Bende, mail adresimden gördükleri için bilgiyi paylaştığını söyledim. Bunun yanlış olduğunu söyledi. 'Madem benim eski numaram yüzünden siparişim sürekli iptal oluyor ve sistemde sadece eski numaramı tanıdığınızı iddia ediyorsunuz, bana o müşteri temsilcisinin daha ben siparişimle ilgili bağlanır bağlanmaz yeni numaramdan sipariş verilmiş gibi bütün bilgilerimi bana nasıl söyleyebildiğini açıklayın.' Ben Trendyol'a bilgilerimi veriyorum, yeni numaram sistemlerinde demek ki var. Mail veya herhangi bir şey üzerinden benim bilgilerime ulaşabiliyorsa, daha önce aynı sorun yüzünden sorun yaşadıysam, iptal olan bir numara 3 defa aranmaz. Sistemden mailden görülüyorsa, bir defada bu numara aranır bilgi verilir. Ben bununla ilgili zaten şikayetimi ilk seferinde de yaptım. Demek ki artık müşteri memnuniyetiyle ilgilenmiyorlar. Bu kadar eğitimsiz, bilgisiz müşteri temsilcileri olamaz. Önüne gelene bilgi paylaşımı yapılamaz veya bilgi güvenliği açığı var demek ki.

13 Mart 2025 22:36

Melike
24 Haziran 2024 01:34

04 Haziran 2025 13:37
Umut sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 16:16
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 21:04

Trendyol Kategorileri