16 Mayıs 2024 07:03

Merhaba 02.05.2024 tarihinde Trendyol hesabımı askıya aldı. Sebebini sorduğumda banka harcama itirazı talebinde bulundu diye dönüş aldım. Bahsetmiş oldukları harcama itirazı 1 sene öncesine ait. Ve o zaman sorun çözüldü. Banka harcama itirazını geri çekti ve hesabın aktif edildi. Güncel olarak benim ve bankamın herhangi bir itiraz talebi bulunmamakta. Banka ile de görüştüm. Kontrollerini sağladılar. Ve onlarda itiraz talebi olmadığını teyit edip Trendyol ile görüşme sağladı. Trendyol bankaya " evet itiraz talebi yok. Trendyol'un almış olduğu karar ile hesap askıya alındı" dönüşü yapıldı. 2 haftadır hesabımın aktif edilmesi için uğraşıyorum. Ve her seferinde bankanız itiraz talebini geri çeksin yanıtını alıyorum. Banka bulunmadığı itirazı nasıl geri çekecek anlamıyorum. 2 Mayıs ve öncesinde vermiş olduğum bütün siparişlerim iptal edildi, kargoda olan ürünlerim geri çekildi. Mağduriyetimi bir türlü gideremiyorlar. 15.05.2024 saat 17:10 da canlı bağlantı ile hesabımın aktif edildiğini öğrendim. Yine aynı gün saat 23:30 civarı alışveriş yaparken hata alıp, canlı bağlantı ile ilgili temsilci ile görüşmemde hesabın hala askıda olduğunu aktif edilmediğini söylediler. Çocuk oyuncağına çevirdiler ve hiçbir şekilde çözüm alamıyorum.

Elif

Merhaba sorun çözüldü mü? Ne yaptınız

Berk sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 00:18
Trendyol Firmasının Ulaşabileceğim Hiçbir Müşteri Temsilcisi Yok!

Trendyol "Limit Aşımı" Bahanesiyle Sipariş İptali

19 Aralık 2023 14:46