Trendyol Hesabım Askıya Alındı Ve Hesabım Pasif Halde Şu An

29 Ocak 2024 10:25

Trendyol hesabımı askıya aldı ve alma nedeni 2 siparişimde ürün eksikliği vardı ben de Trendyol asistana ürünlerim eksik geldi diye yazdım ve bana 3 gün içinde size geri dönüş sağlanılacaktır dendi ki ücretini verdiğim ürün ne geri geldi ne de kredi kartıma ürünün ücreti yattı hadi bunları geçtim 1 ay oldu hesabım askıya alınmış ve ben de bu durumu merak edip nedenini öğrenmek için Trendyol asistana yazdım ve bana hesabınızın neden askıya alındığını size iletemiyoruz ki bunu öğrenmek benim en doğal hakkım ve bunu sonradan öğrendim yeni hesap açmak istiyorum lakin açamıyorum farklı bir telefon numarası isteniliyor.

Ben iş kadını mıyım, acun ılıcalı mıyım, Ali Ağaoğlu muyum 2-3 hat kullanayım alt tarafı bir üniversite öğrencisiyim umarım bunu görüp bana bu konuda yardımcı olurlar.

29 Ocak 2024 20:49

Kaç kez oldu dile getiriyorum ama hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor Trendyol hesabım askıya alındı alınma sebebi eksik gelen ürünlerim için ücret veya ürünün iadesini istedim lakin Trendyol beni hep geri çevirdi ve yalancı durumuna getirdiler ben asistana yazıyorum ürünüm eksik geldi diye ama diyorlar ki sipariş sürecinizi kontrol ettik herhangi bir eksiklik durumu yok ben zaten canı sıkılınca yalan söyleyen biriyim hobi olarak bunu her gün aktivite haline getiriyorum öyle kafama esince de Trendyol müşteri temsilcisine yazıyorum sakin olmak istiyorum ama bir türlü olamıyorum şu an sipariş vermek istiyorum ama hesabım sağ olsun askıya alındığı için veremiyorum hadi bunu es geçtim yeni hesap açayım dedim bunun için de yeni telefon numarası var ve eski hesabımdan telefon numarasını da silemiyorum alt tarafı 85 TL ve 430 TL lk eksik gelen ürünler için asistana yazdım ve Trendyol bunu güzel bir şekilde bahane edip hesabımı askıya aldı umarım bu durum bir an önce çözülür çünkü gerçek anlamda yazmaktan yoruldum

Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Nagehan
04 Mayıs 2024 15:27

Ramazan
27 Temmuz 2023 22:12
Tuğse sonuçtan hiç memnun değil

Tuğse
06 Eylül 2023 20:43