Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Altın Alışverişi Mağduriyeti.

29 Şubat 2024 20:24

Sürekli kullandığım Trendyol uygulaması üzerinden 27 Şubat 2024 tarihinde 9075071334 numaralı sipariş ile 22 ayar 10 gram bilezik satın aldım. Daha önce de alışveriş yaptığım ilan üzerinden işlem yapmama rağmen, bu sefer satıcının farklı olduğunu fark ettim ve alışverişi tamamlamıştım. İlan üzerindeki ürün yorumları ve satıcı değerlendirmeleri Ahlatçı Kuyumculuğa aitken, satın aldığım firma Kızılay Kuyumculuk olarak görünüyordu. Müşteri temsilcisi ile yaptığım online görüşmede, iki firmanın aynı olduğunu ve şüphelenmem gereken bir durum olmadığını, satıcının güvenilir olduğuna dair tarafıma bilgi verildi. Satıcıya ölçü bilgisi gönderdiğimde mesajımın iptal edilmesi üzerine, 29 Şubat 2024 tarihinde tekrar müşteri temsilcisi ile görüştüm. Yine son derece güvenilir oldukları ve iki firmanın aynı olduğu bilgisini aldım. Ürünümün akşam kargoya verileceği söylendi. Akşam olduğunda siparişimin iptal edildiğini öğrendim. Temsilciye, altın fiyatının artması sebebiyle siparişin iptal edildiğini ve bu durumdan şikayetçi olduğumu ifade ettim. Çünkü ürünü biz iptal edemiyoruz, altın olduğu için ama firma edebiliyormuş. Uğradığım zarardan bahsettiğimde, 350 TL'lik kupon tanımlayacaklarını ve istediğim her üründe kullanabileceğimi söylediler. Ancak aynı ürünü almak istediğimde, altın ürünlerinde kullanamayacağımı öğrendim. Şikayet oluşturmak istediğimde ise böyle bir hizmetlerinin olmadığını belirttiler. Görüşme kayıtlarını talep ettiğimde, bunu da veremeyeceklerini söylediler. Kredi kartımın dolmasına ve uygun fiyatla aldığım ürünü telafi edemeyerek müşteriyi mağdur etmenizi marka değerinize yakıştıramadım.

Trendyol Tam Gold Kuyumculuk Şikayeti

01 Kasım 2025 18:04
trendyol-tam-gold-kuyumculuk-sikayeti-1.jpg

Altın Siparişi İptali Sonrası Geciken Para İadesi

23 Ekim 2025 00:40
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 20:47

Şeymanur