Trendyol Affiliate Programında İhlal Uyarısı Ve Destek Eksikliği

Trendyol Affiliate Programında İhlal Uyarısı Ve Destek Eksikliği
27 Kasım 2024 20:19

Trendyol Affiliate programındayım uzun zamandır küçük miktarlarda kazanç elde ediyorum. Son zamanlarda biraz kazancım arttı ve tak diye ihlal sınırın üzerinde uyarısı geldi. Buna istinaden bir mail atıldı bana sonrasında ihlal durumu sınırın altında oldu. Bir gün sonra tekrar sınırın üzerinde oldu. Az takipçim var bahsettikleri ihlal toplam kazancımın %37,09 unu 3 kişinin harcamalarından elde ettiğim. 10 gün boyunca düzelmesi için çeşitli ürünler linkler paylaştım. Önerileri buydu. Çok farklı kategorilerde hesabımdan satış yapılmış olsa da ne yazık ki durum düzelmedi. Defalarca canlı destekle iletişimi kurdum fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Günlük olarak ihlal durumunun yenilendiğini sınırın altında olursa düzeleceğini söylediler. Trendyol'a mail attım çoktan düzelmiş olması gerektiğini söyledim. Elimde verilerin olduğunu ve üç kişinin 10 gün önceki toplam kazancımda %37,09 u oluştururken bugün kazancım artmışken nasıl bu oranın azalmadığını sordum. Farklı kesime hitap etmiyormuşum bu nasıl mümkün olacak zaten. Her influencer kendine has içerik üreterek belli kesime hitap ediyor. Linkler de buna göre veriliyor. İnanılmaz bir mağduriyet yaşatılıyor. Bir ay boyunca emek verdim ve kazancımı kesecekler aynı zamanda ihlal uyarısı alacağım. Az takipçili influencerlar için kuralların farklı olması gerekirdi. Sonuç olarak bir ay içerisinde Trendyol ben de gayet güzel bir para kazandırıyorum.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Influencer Programında Yaşanan Mağduriyet

04 Mart 2024 15:27

Aysenur
14 Eylül 2023 00:21
Özge sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 12:43
Trendyol İnfluencer Paneli 3 Aydır Yok!

Trendyol Influencer Reklamları Komisyon Oranı Haksız Rekabet!

Hatice
13 Eylül 2023 17:33
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Influencer Programında Keyfi Ret Ve Belirsiz Kriterler!

Şeyma
18 Mayıs 2025 19:58