Özge sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 12:43

Trendyol Influencer programına üç aydır dahilim. Elli bin takipçili hesabımdan reklam paylaşıyorum. Ancak üç aydır, duvara karşı kendi kendime ne yaptığımı bilmeden, detaylarımı görmeden paylaşım yapıyorum çünkü Influencer Panelim yok! Üç aydır Trendyol'a yazıyorum, fakat çözüm üretmediler ve artık cevap da vermiyorlar. Gelen komisyonlu linkleri göremiyorum, ay sonu hak edişlerimi ve detayları göremiyorum. Kimse yardımcı olmuyor. Trendyol tüm detayları Influencer Paneline yüklediği için başka bir yerden hareket edemiyorsunuz. Gelen linklere tıkladığımda boş bir sayfa çıkıyor ve 'raporlarınız ve bilgileriniz hazırlanıyor' yazıyor. Üç aydır, dile kolay, bu sorunla mücadele ediyorum. Kimse bu konuda benimle ilgilenmiyor. Influencerlığa kabul edildiğim için çok sevinmiştim ama aslında çok sıkıntılı bir durummuş. Trendyol gibi büyük bir markanın aylarca sorununuzla ilgili çözüm bulamayıp iletişimi dahi kesmesine ne diyorsunuz? Ve hala komisyonlu SMS'ler geliyor. Ben göremedikten sonra bu SMS'lerin ne anlamı var? Bu yüzden iyi satışlar yapamıyorum. Verimli olamıyorum ve dolayısıyla kazanamıyorum. Belirli bir tutarın altında satış yaparsam da ücret verilmiyor. Yani, boş yere emek harcayarak bedavaya Trendyol reklamı yapıyorum. Emeklerim boşa gidiyor.

08 Ocak 2024 20:08

4 ay önce Trendyol İnfluencer programı için başvurdum, bir sürü prosedürle ajansa kaydolma belge imzalama postalama va ile uğraştım. Influencerlara SMS ile link geliyor ve sende o linklerden reklam oluşturup hikayende paylaşıyorsun, takipçilerin linklere tıklayıp ürünü alırsa üç beş kazanıyorsun. İşte bana gelen o SMS'ler en başından beri görünmüyordu. Kendi kendime ürün bulup link oluşturuyordum. İnfluencer Paneli diye bir yer varmış, aylık hakedişleri, kaç satış yaptığın vs görünüyor. Benim uygulamamda asla bu Panel yoktu! Ben dile kolay aylardır Trendyol'a yalvardım lütfen bu sorunu çözün, panel görünmüyor. Ne yaptığımı hakedişlerimi satışlarımı performansımı göremiyorum diye. Sürekli beni beklettiler, çözdük dediler çözemediler. Yine de her gün kendi kendime link oluşturdum emek verdim, aylarım gitti boşu boşuna 4 aydır bedavaya Trendyol'un reklamını yaptım, kaç kişi satın aldığını yazdı, bedavaya binbir bana kendilerinin reklamını yaptırıp durdular. 4 aydır İnfluencer Paneli sorunu için yalvarıyorum halledemediler. Bende link paylaşmayı 2 gün bıraktım. Beni programdan çıkarmışlar şimdi. Eğer bu marka ile çalışmayı düşünüyorsanız asla düşünmeyin. Bir daha asla ne ürün alırım ne de iş birliği yaparım. Hakkım yendi. Yazıklar olsun.

Özge
Özge
08 Aralık 2023 23:20

Hala bir cevap yok :) )

20 Aralık 2024 11:11

Trendyol Influencer Kazançlarımda Açıklamasız Komisyon Kesintileri

21 Eylül 2025 17:13
trendyol-influencer-kazanclarimda-aciklamasiz-komisyon-kesintileri-1.jpg

Trendyol Influencer Reklamları Komisyon Oranı Haksız Rekabet!

Hatice
13 Eylül 2023 17:33