Trendyol 48 İhlal Aldım Yardım Talep Ediyorum

Trendyol 48 İhlal Aldım Yardım Talep Ediyorum
25 Haziran 2024 23:42

2 yıldır Trendyol'da düzenli olarak satış yapıyorum. Hiç ihlal puanı almadım, yanlış bir şey yapmadım, sözleşme kurallarına uyuma dikkat etmeye çalıştım. Şu an mağazam 48 ihlal puanından süresiz olarak kapatıldı. Sebep marka ürünü satışa açmamız. Olay şu şekilde: bizimle çalışan personel arkadaşımız, kendi üretimimiz olan bir ürünü satışa açarken yanlış ürünün resimlerini yüklüyor. Ürün hiç satış almıyor. Bu sebeple yanlış resim yüklendiğini fark etmiyoruz, ta ki mağaza kapanana kadar. Durumu defalarca anlatmama rağmen Trendyol destek ekibi sürekli ret verdi. Bir hata, bir yanlışlık sonucu yaşanan bu olayda anlayışınızı rica ediyorum. Bizler bu platforma güvenerek kendi çapımızda büyük yatırımlar yaptık. Ürünler sipariş ettik, ürettik, ürettirdik; neticesinde mağaza kapanınca büyük mağduriyet yaşadık. Mağazamızın tekrar açılmasını talep ediyoruz. İlk hatada bu denli büyük yaptırımlar olmamalı diye düşünüyorum. Mağaza ID: 708761

profile profile

Mesut
Mesut

Bende ödeme alamıyorum hiçbir sebep yok ihlal puanım yok aktif satış yapıyorum ama paramı vermiyorlar ve hiçbir açıklama da yapılmıyor.

Tuğba

Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Can
Can

İlgilenmezler ülkemizde Trendyol lobisi var bu lobi astığım astık kestiğim kestik kafasında takılıyor bir yerde patlayacaklar ve yok olacaklar.

28 Şubat 2024 18:34

Haksız Mağaza Kapatma Ve Çifte Standart Sorunu