Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

TEB Emekli Promosyon Eksik Yatan Ücret

TEB Emekli Promosyon Eksik Yatan Ücret
10 Ekim 2023 19:45

25.08.2023 tarihinde TEB Bankası'ndan 4928.15 TL emekli promosyonumun otomatik ödemesi yapılmadığı için iade alındığını hesabımdaki eksik bakiyeden gördüm. Şubeye gittiğimde hesapta para olmasına rağmen otomatik ödemenin tahsilat alınmadığını neden alınmadığını sorduğumda sistemsel sıkıntı olduğunu söylediler. Siz promosyonu iade edin. Sonraki ay biz size tekrar promosyonunuzu veririz dendi fakat sonraki ay yine sıkıntı yaşandı ve promosyonu alamadım. Bu ay otomatik ödemem tahsilat alındıktan sonra promosyon meblağı 4623.86 TL olarak yatırıldı fakat tutar 2 ay kesinti yapılarak yatırıldı. Çağrı merkezini arayıp şikayet kaydı oluşturmak istediğimde bu tarz şikayetler çok aldıklarını fakat yardımcı olamayacaklarını, kesintinin neden yapıldığını detaylı bilmediklerini, bununla ilgili istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz gibi üslupla karşılaştım. Öncelikli olarak çağrı merkezinde deneyimsiz kişilerin çalıştırılması bir bankaya ve çalışma prensibine uymamaktadır. Yıllardır bulunduğum ildeki şubemden memnunken ilk defa bankamı bu yüzden değiştirme kararı aldım. Eksik yatan paramın iadesi konusunda banka hatasını müşteriden çıkaramazsınız. Tarafıma dönüş talep ederim.

10 Ekim 2023 20:05 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

11 Aralık 2023 14:10

10ekimde açtığım kayıt için hala dönüş sağlanmadı bu tarz bir müşteri memnuniyetsizliği olamaz. Tam 2ay geçti paramın iadesini istiyorum. Yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkımı arayacağım.

Ali sonucu yetersiz buldu

Yılmaz
24 Ağustos 2023 11:16
TEB Emekli Promosyonumuzu Haberimiz Olmadan Çekti
TEB Emekli Promosyonumuzu Haberimiz Olmadan Çekti
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Belma
22 Ağustos 2023 17:41
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

TEB Emekli Maaşı Promosyon Sözleşmemi Onaysız İptal Etti

Gökçe