Hakan sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 12:48

Yaklaşık 7-8 yıldır Turkcell Superonline kullanıcısıyım, taahhüdümün bitmesine az bir zaman kaldı. Uygulama üzerinde 1000 megabit kampanyası var o kampanya geçmek istiyorum fakat ödenmemiş faturam olmadığı halde borcunuzu ödemeden geçiş yapamazsınız diye bana işlem yaptırmıyor. Görsellerde durum anlaşılıyor, müşteri hizmetlerini aradım Herhangi bir düzeltme yapmadılar ve 1000 megabit kapmaya da olmadığını söylüyor. Uygulamayı komple kaldırdım yeniden yükledim ama sorunum düzelmedi. Böyle giderse başka bir internet sağlayıcıya geçeceğim. Acil hir şekilde uygulamadaki bu sorunun çözülmesini ve 1000 megabit kampanyasının tarafıma tanımlanmasını istiyorum.

27 Ocak 18:16

Superonline Ücretli Modem sorunu! Yaklaşık 15 yıldır Superonline müşterisiyim ve ödemelerim her zaman düzenli olarak yapılmıştır. Eski kullandığım 100 megabit sözleşmem sona erdi 18 gün önce 1000 megabit olan tarifeye geçtim. Bu tarifeye geçiş yaptığım zamandan beri sorunlar düzelmedi. 5G den bağlanmama rağmen hızımda devamlı dalgalanma söz konusu, ara ara yaptığım ölçümlerde 100 megabit ile 300 megabit arasında devamlı farklı değerler alıyorum. Kablolu kullandığım bilgisayarımda da hız düşüklüğü, internet kopmamış yani bağlı gözükürken bile web sitelerini açmada çok gecikme sorunu var.

Kablosuzda gördüğüm en yüksek hız 350 megabit. Müşteri hizmetleri servis ekibi yolladı evde kimse yokken dışarıdan kabloya bakıp dalgalanma var biz yaptık siz kontrol edin 2 gün sonra düzelmezse tekrar arayın dedi.

Sorunda bir düzelme olmadı tekrar aradım teknik ekip eve gelip baktı, sorunun modem de olduğunu, bu modemin eski olduğunu en fazla 350 megabit hız vereceğini ve Wi-Fi 6 modem ile değişiklik yapılması gerektiğini modemin ücretli olduğu ve 520 TL olduğunu söyledi. Yani sizin teknik ekibiniz olan firma yerinde kontrol ve ölçümler sonrasında modemin değişmesi gerektiğini söyledi.

Şimdi asıl sorun şurada, müşteri temsilcisi arkadaşlar benim hangi modemi kullandığımı ve bu modemin 1000 megabiti desteklemediğini bile bile neden bana 1000 megabit olan bu pahalı tarifeyi verdiler. Sizin modeminiz buna uygun değil modem değişikliği gerekir oda ücretli dese ben mevcut tarifemde kalır veya bu ücreti kabul eder ona göre tarife değişikliği yapardım. Sağlayamayacağınız hızın tarifesini müşteriye neden satar sınız?

Şu an evimde olan güncel modemi de ben icat etmedim, bunu bana siz verdiniz. Teknolojisi eski ise şu anki verdiğiniz hızı desteklemiyorsa bu sorunu kendi içinizde ve kendi sisteminizde çözmelisiniz. Ben aylık 600 TL fatura ödüyorum zaten, neden bir de para verip modem satın alacağım. Ya benim modemimi ücretsiz bir şekilde Wi-Fi 6 modem ile değiştirip vaat ettiğiniz 1000 megabit hızı sağlayın, ya da taahhüt bedeli ödemeden bu sözleşmeyi karşılıklı fesih edelim. Aksi takdirde 1000 megabit hız ücreti ödeyip 100-200-300 megabit hıza asla razı olmam ve Tüketici Hakem Heyeti veya tüketici mahkemelerinde hakkımı ararım.

Sorunumun acil bir şekilde çözümlenmesini rica ediyorum.

Ek
25 Ocak 16:17

Sorunumun acil bir şekilde çözümlenmesini rica ediyorum.

Ek
07 Ocak 20:22

15 yıldır Superonline müşterisiyim sözleşme sonu geldi ve bugün Turkcell Superonline ile yeniden taahhüt sözleşmesi yaptık. Daha önceden 100 megabit olan hızımı. 1000 megabit olan limitsiz tarifeye yükselttim. Kablosuz cihazlarımda (telefon ve tablet) en fazla aldığım hız 250-300 megabit ve ben bu kadar yüksek hızla anlaşma yapıp yüksek faturalar öderken bu dörtte biz hızı asla kabul edememem.

Müşteri temsilcisi modeme olan uzaklık, fiziksek koşullar falan gibi durumlardan bahsediyor. Modemim aynı durduğu yerde cihazlarımda aynı mesafede, sinyal ile alakalı bir zayıflık veya uzak bir mesafe söz konusu değil. 100 megabit tarifesi kullanırken 100 megabit hızı tam veren koşullarda bir değişiklik olmadı. Bütün şartlar aynı iken hız sorunu yaşamaya devam ediyorum. Turkcell'in yeni modemi var onu almanızı öneriyorum deyip 500 küsur tl para istiyorlar, ben zaten 670 TL fatura ödüyorum sana modeminde sorun varsa ve bana vaat ettiğin hızı veremiyorsa ücretsiz değiştireceksin, bu benim sorunum değil. Müşteri temsilcisi ben buradan yapacaklarımı yaptım, arıza kaydı açamam. Açsam da gelip ücretli bakarlar falan diyor. Turkcell tarafından mağdur ediliyorum.

Daha hız yükseltmenin ilk gününde bu sorunu yaşamak ve 15 yıllık müşterinizi bu şekilde mağdur etmeniz çok kötü. 1000 megabit ücreti öderken 250-300 megabit hızı kullanmayı asla kabul etmiyorum. Ya bu modemi ücretsiz değiştirip sorunumu çözün, ya da bugün taahhüdümün ilk günü olan sözleşmeyi cayma bedeli olmadan fesih edin. Sözleşmede yer alan hızı ve özelliği bana sağlayamıyorsunuz. Bu konuda yardımcı olmazsanız aksi halde mahkemelik olacağız.

29 Kasım 2024 12:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Hakan
29 Kasım 2024 17:45

Tarafınızdan arandım ama bir çözüm sunulmadı, 2015 yılından beri sizin müşterinizim. Neredeyse 10 yıl olmuş, rakip firmalardan birisi sizin verdiğiniz aynı şartlarda internete sizden aylık 80 TL daha ucuz teklif veriyor. 10 yıllık düzenli ödeme yapan bir müşteriyi kaybetme uğruna mantıklı bir teklif yapamadınız. Gerçekten çok yazık.

05 Aralık 2024 14:09

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili bilgi vermek için sizi aradık ancak ulaşamadık. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Hakan
05 Aralık 2024 14:10

Tarafınızdan arandım ve sorunum çözülmedi. Olumlu dönüşünüzü bekliyorum.

04 Ağustos 2024 13:52
Hüseyin sonuçtan memnun değil

Hüseyin
02 Kasım 2023 23:54

03 Eylül 2024 08:39
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Yüksekliği Ve Kampanya Yenileme Sorunu İçin Destek Alamıyorum

02 Eylül 10:30
fatura-yuksekligi-ve-kampanya-yenileme-sorunu-icin-destek-alamiyorum-4.jpg
fatura-yuksekligi-ve-kampanya-yenileme-sorunu-icin-destek-alamiyorum-3.jpg
fatura-yuksekligi-ve-kampanya-yenileme-sorunu-icin-destek-alamiyorum-2.jpg
fatura-yuksekligi-ve-kampanya-yenileme-sorunu-icin-destek-alamiyorum-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Uygulama Üzerinden İşlem Sonrası Taahhüt Sıfırlandı Ve İstemeden Pahalı Pakete Geçirildim

27 Haziran 16:39
Superonline Kategorileri