Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Yenileme ve Fatura Sorunu

24 Ağustos 2024 23:41

Taahhüt yenileme işleminin iptal talebi vermedim. Turkcell tarafından iptal edilmesi. Kullanmadığım internet için taahhüt bitti denilerek fatura yapılması.

Değerli müşterimiz, talebiniz üzerine taşınma başvurunuz iptal edilmiştir. Mevcut adresinizdeki hizmetiniz yeniden aktif hale getirilecektir. Yeni taşınma talebinizi Turkcell uygulamasından kolayca gerçekleştirebilirsiniz https://dijital.li/wzq00. Eğer Turkcell uygulamamızı indirmediyseniz Turkcell.li/indir alanından indirebilir, ev internetini hesabınızı alanından rahatlıkla ekleyebilirsiniz. B018 Superonline olarak müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğine ve güvenliğine önem veriyoruz. Superonline aydınlatma metnine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.superonline.net/tr/superonline-aydinlatma-metni. Bu SMS bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir. B018

Bravo Turkcell, bir müşteri daha kaybettiniz.

26 Ağustos 2024 08:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Ağustos 2024 13:32

Merhaba Gökhan Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

28 Ağustos 2024 08:56

Maalesef 320 TL fatura çıkardılar b e tabi bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Bir aylık fatura 330 TL nasıl oluyor da 11 günlük fatura bu kadar şişiriliyor. Ama ben tamamının iadesini isteyeceğim benlik hiçbir durum yok. 16 ağustosta taahhüt yeniledim kafalarına göre yenilediğim taahhüt iptal edildi. Davayı kazanıp burada sonucunu yayınlayacağım yazıklar olsun.

10 Mayıs 2025 10:12

Adalet tamamen değişmiş haklı olan artık kaybediyor.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 20:00
Ender sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 05:58
Taahhüt Süresi Bilgilendirme Eksikliği Ve Aşırı Fatura Artışı
Taahhüt Süresi Bilgilendirme Eksikliği Ve Aşırı Fatura Artışı

05 Mayıs 2024 22:31
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 23:15
Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 22:29

Superonline Kategorileri