Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Fiber HG8245X6-10 DNS Değişimi Engellenmesi Hk.

Superonline Fiber HG8245X6-10 DNS Değişimi Engellenmesi Hk.
25 Ocak 2024 03:30

Superonline Fibere geçtim güzel kampanya denk gelmesi ile birlikte 1000MBPS, ilk defa sol Fiber kullanıyorum ancak hizmetin yanında tahsis ettikleri HG8245X6-10 modem ile kullanmaktayım. Ancak Superonline şirketi DNS değiştirmemizi kısıtlamış bulunmaktadır. DNS değiştirebilmek için para talep etmektedirler. Diğer internet servis sağlayıcılarında böyle bir kısıtlama bulunmamaktadır. Sorunu yaşayan bir tek ben değilim onlarca bunun gibi şikayet görebilirsiniz. İnsanları sürekli uyarıyorum Superonline'dan uzak durmaları için. Her arkadaşımı komşumu. Ben internet servis sağlayıcısının DNS sunucusunu kullanmak zorunda değilim! Bir de insanların neler yapacağına karışıyorlar şaka gibi! Bağlantı problemi yaşayabilirmişiz de bilmem ne! Size ne benim DNS değiştirmemden size ne! Buranın altına da yazacaklar inceliyoruz çözmeye çalışıyoruz falan bırakın bu işleri. Ödediğim ödeyeceğim faturaların tümünden kesinlikle 1 adet bile sol çalışanı için hakkımı helal etmiyorum arkadaş!

25 Ocak 2024 07:49 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

25 Ocak 2024 11:15

Merhaba Erkan Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 24.01.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

27 Ocak 2024 02:02

Şikayet oluşturduğum günden beri Herhangi bir geri dönüş veya cevap almadım. Alenen yalan söylüyorsunuz.

27 Ocak 2024 02:11

Ben şikayeti 25.01.2024 tarihinde oluşturuyorum siz 24.01.2024 tarihinde iletişime geçildiğini söylüyorsunuz. İnsanları affedersiniz düşük zekalı yerine koyuyorsunuz saçma.

Serkan
Serkan

Merhaba Erkan bende fiber 100mb İnternet bağlayacağım bugün. Şu an Kablo Net kullanıyorum memnun değilim. Ne diyorsun Superonline hakkında bağlatalimmı.

Erkan

Ha bu arada şimdiye kadar 5 tane internet servis sağlayıcısı kullandım bunlarda böyle bir engelleme yoktu ve DNS değişimini bloke etmemişlerdi (Normal olarak)

Erkan

Hocam hız konusunda problem yok vadettikleri hızı download olarak upload olarak alıyorum. Ancak dediğim gibi mesela call of duty Warzone oyununu oynayamıyorum server'larına bağlanmıyor veyahut bazı siteleri kafalarına göre engellemişler. Tamamen interneti ne doğrultuda kullanacağınıza bağlı. DNS değişimi ile işim yok ben normal internette takılırım 4K film izlerim Youtube.com'da vakit geçiririm diyorsanız sorun yok kopma yok. Ama dediğim gibi kafalarına göre engelledikleri şeyler var ve DNS değiştirip çözülebilecek problemi çözemiyorum engellemişler ve statik ip almanız gerekiyor diyorlar o da aylık 99 TL sanırım.

Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

Özdemir
10 Temmuz 2025 13:19
Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 12:11
Port Yönlendirme Sorunu Ve Ortak IP Havuzu Mağduriyeti
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 15:10

Superonline Kategorileri