Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Hesap Güvenliği Ve Erişim Sorunları

30 Aralık 2024 17:13

Geçtiğimiz haftalarda Mavi'den bana 'Siparişiniz kargoya verilmiştir' diye bir SMS geldi. Ben ara ara Mavi'ye giriyorum fakat yıllardır Mavi'den hiçbir alışveriş yapmıyorum. Online hesabıma her giriş yaptığımda e-posta geliyor, 'Oturum açtınız' diye. Bu defa bana hiçbir e-posta gelmedi, yani hesabıma herhangi bir giriş olmadı. Buna rağmen 'M***S*** diye birinin 'Yeni Mahalle Emek, Üzüm Pazarı 2. Blok Sokak No:17, 5020 Nevşehir Merkez/Nevşehir' adresine verdiği bir sipariş, benim online hesabımda görünmeye başladı. Tamamen Mavi'nin güvenlik açıkları ve güvenilirlik sorunları yüzünden gerçekleşmiş olan bu sorumsuzluğun sonucunda benim hesabımda, bana ait olmayan bir alışveriş kaydı görünmekteydi. Kendileri ile iletişime geçip bu siparişin bana ait olmadığını ve iptal edilmesini istediğimi ilettim. Bu konuda yardımcı oldular, teşekkür ederim. Fakat o günden sonra hiçbir şekilde hesabıma giriş de yapamıyorum. Kendileri ile iletişime geçince şifrenizi değiştirin dediler fakat şifre değiştirmek için e-posta veya SMS gönderilmiyor. E hesabıma da girilemiyor. Ben yine bunlarla iletişime geçtim, durumu anlattım. Kontrol edip dönüş yaptıkları e-postayı, bana ait olmayan siparişin kullanıcı bilgilerini ve sitede kendi hesabıma girerken aldığım hatayı ekte ileteceğim. Dediğim gibi, Mavi'nin güvenlik açıkları ve güvenilirlik sorunları yüzünden gerçekleşmiş olan bu sorumsuzluğun sonucunda ben şu an hesabıma giremiyorum ve hesabımın silindiğini öğreniyorum. Ya gereğini yapın ya da benim mağduriyetimi giderin. Durduk yere müşterinin hesabının silinmesi ne demek ya? Hem de hiçbir açıklama yapılmadan...

01 Ocak 2025 17:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yunus J., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

01 Ocak 2025 17:18

Beni kimse aramadı. Yalan yanlış bilgiler ile burada haklı çıkmaya çalışmayın.

03 Ocak 2025 11:38

Mavi güvenilir değildir, alışveriş yapmayın, gerçek bilgileriniz ile hesap oluşturmayın. Pişman olursunuz.

Tuğba
31 Temmuz 2024 11:19
Erkan sonucu yetersiz buldu

Erkan
01 Ağustos 2024 18:32
Mavi Gelmeyen Mavi Kargosu

Didem
26 Temmuz 2024 12:26
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
11 Ekim 2024 10:44
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
10 Ocak 2024 13:36
"Adresime teslim edilmeyen ürünlerim için Mavi ve Kolay Gelsin şirketine şikayetler bırakmıştım, sonuca kavuştu. Ürün bugün itibariyle adresime sorunsuz teslim edildi. Teşekkürler."
Mavi Kategorileri