Ahmet sonuçtan memnun değil

Ahmet
26 Eylül 2024 12:26

Trendyol dan Kumtel DS6-905 model aspiratör sipariş ettim. Sitede yazılan bilgilere göre emiş gücü saatte 400 m3 idi. Fakat gelen ürünün kutusunun üzerinde 250 m3 emiş değeri yazınca iade ettim. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Biraz zor anladılar, sürekli beni bekletip bir yerlere sorup cevap vermeye çalıştılar. Sonra Ümraniye inkılap Mahallesi Ordu caddesindeki rsl teknik servis ve satış yeri ile iletişime geçirdiler. Rsl teknik deki hanımefendi bana net olarak kendilerinde ki aspiratörün 350 m3 emiş değerinde olduğunu söyledi. Ona güvenerek 26 Eylül de sabah erkenden oraya gittim ama oradaki ürünlerinde 250 m3 düşük değerde olduğunu gördüm. Çalışan hanımefendi çok ilgili olmadığı gibi, ürün ile ilgili çok da bilgili değildi. Kumtel in sitesinde yazan aspiratör değerleri de farklı, sattığı da farklı, söyledikleri de farklı. Ben alacağım ürüne vakıf olduğum için bunları fark ettim ama bilmeyen biri 250 lik aspiratörü evine koyacak ve düşük değerde olduğu için işini göremeyecek. Gerçekten yazık. Kumtel e hiç yakıştıramadım, umarım rsl servisi ve kendilerini düzeltirler.

26 Eylül 2024 13:20 (Şikayetten 54 dakika sonra)
Ahmet
27 Eylül 2024 13:00

Hazır kopya mesaj atıyorlar hiçbir şekilde geri dönüş yapmayacağım. Kumtel in acilen aspiratörler için gerçek değerleri tüketiciye şeffaf olarak sunması lazım. Ayrıca Ümraniye deki rsl servis çalışanlarının en azından sattıkları ürünler ile ilgili bilgi sahibi olması lazım.

Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Aylardır Tamir Edilmeyen Aspiratör İçin Çözüm Ve Para İadesi Bekliyorum

Erdinç
19 Ağustos 13:49

Kurulum Ücreti Nedeniyle Garanti Dışında Kalma Ve Çözüm Sunulmaması

12 Eylül 10:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servis Montaj Hatası Ve Ücret İadesi Talebi

08 Eylül 19:45
Hasibe sonuçtan çok memnun

Hasibe
30 Temmuz 2024 14:42
"Cansel hanıma teşekkür ediyoruz"
Kumtel Kategorileri