Kumtel Ocak Patlama Alevlenme

22 Temmuz 2024 13:481.848

Kumtel Cam Ocağın bir düğmesi 360 derece dönüyordu ve çakmağı çalışmıyordu. Arada bazen de gaz kokusu geliyordu. Servisten geldiler, ocak demirinin plastik ayağından takıp çakmağın çalışmasını sağladılar. Şu anlık başka problem görünmüyor deyip gittiler. Ancak bugün ocak patlama ile birlikte alttan üstten alev aldı. Üzerini kapatıp söndürdükten sonra tekrar patlama yaptı. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

29 Temmuz 2024 12:22

Kumtel tüplü Cam Ocak bir çok önemsemediğim problemden sonra en son gaz kaçağı ve patlama oldu Babam gözünden yaralandı göz kuruluğu yaşadı, servisi defalarca aradım bugün yarın diyerek 1 haftadır oyalıyor gelmiyorlar müşteri temsilcisi yine aynı şekilde tamamen umursuz ve sorumsuzluk ile insanı strese sokuyorlar

22 Temmuz 2024 17:28 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz ,Ramazan D. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Whatsapp hattı kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

Ramazan
23 Temmuz 2024 17:20

Merhaba sizden ricam 2 gündür herhangi bir geri dönüş olmadı ocağı tüpten kapattım babam bilmediği için tüpten açıp ocağı yakmaya çalışırken yüzüne alev atmış durum bu ve bu acil mağduriyetimiz ile ivedi ilgilenmek bir yana hiçbir geri dönüş ve ilgi yok bu ocağın ikinci defa problem çıkarması değiştirilmesini rica ediyorum

Ramazan
24 Ağustos 2024 14:25

Yazıklar olsun, insanlığın bittiği, ilgisizliğin ve sorumsuzluğun en somut örneği Kumtel bunca zamandır iletişime geçmediler, beni teknik servisin keyfine terk ettiler, Kumtel müşteri hizmetlerini defalarca aradım geri dönüş yapılacak denilip bir defa olsun asla dönüş yapılmadı teknik servisin 2 defa yolu düşünce gelmesi ve yaptım diyerek gitmesinin ardından ocak tekrar alevlendi gaz kaçağı sorununu düzeltemedikleri gibi bir de bugün geleceğim yarın geleceğim diyerek 1 aydır bekletiyorlar Allah ıslah etsin

10 Temmuz 2024 15:365.393

Kumtel ocak Garantisi bitmiş olan siyah cam ocağım bomba patlar gibi evde patladı, tezgahım kırıldı ve servisi aradığımd...

10 Ekim 2025 18:371.875

"Beni biraz yordular ama sanırım sahada çalışan elemanlarla alakalıydı durum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde problem çözüme kavuştu"

Kumtel Kumral Set Üstü Ocak

15 Mayıs 2024 16:441.127

İki üç ay önce Kumtel set üstü ocak aldım. Aldıktan beri sorunu bitmiyor. Çakmağında sorun var yakmıyor büyük olan taraf...

Tümünü Gör

İlhan
Kumtel'den Şikayetçiyim!

Kumtel'denŞikayetçiyim!

Mecit
Kumtel Eve Bomba Almışız Ocak Değil!

Kumtel Eve BombaAlmışız Ocak Değil!

Kübra
Kumtel Fırın Şikayeti