Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ocak Patlama Alevlenme

22 Temmuz 2024 13:48

Kumtel Cam Ocağın bir düğmesi 360 derece dönüyordu ve çakmağı çalışmıyordu. Arada bazen de gaz kokusu geliyordu. Servisten geldiler, ocak demirinin plastik ayağından takıp çakmağın çalışmasını sağladılar. Şu anlık başka problem görünmüyor deyip gittiler. Ancak bugün ocak patlama ile birlikte alttan üstten alev aldı. Üzerini kapatıp söndürdükten sonra tekrar patlama yaptı. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

29 Temmuz 2024 12:22

Kumtel tüplü Cam Ocak bir çok önemsemediğim problemden sonra en son gaz kaçağı ve patlama oldu Babam gözünden yaralandı göz kuruluğu yaşadı, servisi defalarca aradım bugün yarın diyerek 1 haftadır oyalıyor gelmiyorlar müşteri temsilcisi yine aynı şekilde tamamen umursuz ve sorumsuzluk ile insanı strese sokuyorlar

22 Temmuz 2024 17:28 (Şikayetten 3 saat sonra)
23 Temmuz 2024 17:20

Merhaba sizden ricam 2 gündür herhangi bir geri dönüş olmadı ocağı tüpten kapattım babam bilmediği için tüpten açıp ocağı yakmaya çalışırken yüzüne alev atmış durum bu ve bu acil mağduriyetimiz ile ivedi ilgilenmek bir yana hiçbir geri dönüş ve ilgi yok bu ocağın ikinci defa problem çıkarması değiştirilmesini rica ediyorum

24 Ağustos 2024 14:25

Yazıklar olsun, insanlığın bittiği, ilgisizliğin ve sorumsuzluğun en somut örneği Kumtel bunca zamandır iletişime geçmediler, beni teknik servisin keyfine terk ettiler, Kumtel müşteri hizmetlerini defalarca aradım geri dönüş yapılacak denilip bir defa olsun asla dönüş yapılmadı teknik servisin 2 defa yolu düşünce gelmesi ve yaptım diyerek gitmesinin ardından ocak tekrar alevlendi gaz kaçağı sorununu düzeltemedikleri gibi bir de bugün geleceğim yarın geleceğim diyerek 1 aydır bekletiyorlar Allah ıslah etsin

Selma
10 Temmuz 2024 15:36
Kumtel Siyah Cam Ocak Patlaması: Tehlikeli Durum Ve Mağduriyet
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Set Üstü Ocak

Rümeysa