Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Trendyol Üzerinden Karaca Satıcısından Yanlış Yemek Takımı Gönderildi.

08 Haziran 2024 00:04

Trendyol'dan bizzat Karaca satıcısından 8 bin tl lik deren cream adında bir yemek takımı sipariş ettim, iki gün sonra kargom geldi. Gelen yemek takımı milania cream yemek takımıydı. Benim sipariş ettiğim yemek takımıyla karşılaştırmak için siteye girdim ve sipariş ettiğim ürünün 7500 TL'ye düştüğünü gördüm ve şu anda üründen son 1 adet kalmış. Aldığım yemek takımı 25 kg ve kargoda kırılabilecek bir kargo. Kargo firması eve gelip kargoyu iadeye götürmüyor. Karaca hiçbir sorumluluk almıyor. Böylesine büyük bir kargoda böyle bir hata yapılmasının faturasını tüketici mi ödemeli? Ben kargoyu tekrar gönderip iade ücretimi alana kadar seçtiğim takım tükenecek, ayrıca kargoda iade ettiğim ürün hasar gördüğü zaman bunu da bana mal etmeyeceğinizin bir garantisi var mi? Trendyol dan ve Karaca dan açıklama bekliyorum.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 00:21
Karaca Züccaciye Karaca Hasarlı Ürün Gönderiyor Tedarik İstedigimdede Yapılmıyor

12 Kasım 2023 21:45
Rabia sonucu yetersiz buldu