Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 16:45

Karaca marka ekli görselde kullanmış olduğum termosunuz metal kısımlarından paslanmaya başladı. Gıdaya uygun olarak sattığınız bir üründe bunu garanti altına almanız gerekirdi. Üstelik ürünü daha yeni aldım. Paslanmaz malzeme kullanılması gereken bir proseste bu kadar hızlı bir şekilde korozyona uğrayan malzeme kullanılması nasıl bir ciddiyetsizliktir! Ürünün içerisi yani gıdaya temas eden kısımlar direk bu metal malzemeden yapılmış.
Ürünlerde kullandığınız metal ve plastik aksamların gıdaya uygunluk belgelerinin olması gerekirdi. Bu yaptığınız insan sağlığı ile oynamak. Marka güvenirliği olduğu düşüncesi ile muadillerine göre daha yüksek bir ücret ödeyerek aldığım ürününüz sağlığımı tehdit ediyor. Bu problemimi aciliyetle çözmenizi rica ederim.

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Nisa
03 Eylül 2024 00:52
Karaca Züccaciye Bozuk Olan Termos
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
07 Ağustos 2023 16:55
Karaca Züccaciye Emaye Çaydanlık Paslandı

Nihal
06 Mayıs 12:44
Karaca'dan Aldığım Ürünlerde Sürekli Sorun Yaşıyorum

Hanım
09 Ocak 2024 19:17
Karaca Züccaciye Karaca Tenceremin Kapağı Patladı Ve Hasarımın Karşılığı 100 TL Verildi

Busenur
24 Şubat 17:16