Gülten sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 10:01

Karaca markasının 26 parça kahvaltı takımını yaklaşık 2 yıl önce satın aldım. Ürünü online olarak aldığım andan itibaren, sırayla tüm parçalarda çatlama sorunu yaşadım. Desenlerin çıkmayacağı garantisiyle tercih ettiğim bu üründe, desenlerin kenarlarında bile çatlamalar mevcuttu. 26 parçalık setin 14 parçası için servis talebi oluşturarak, Karaca'nın verdiği bilgilerle ürünleri MNG Kargo'ya teslim ettim. Dün tarafıma ulaşan yeni kargo ile ürünlerin kırık olduğunu gördüm. Bunun yanı sıra, ürünlerin üzerinde Karaca logosu gibi belirgin işaretler bulunmuyor ve adeta replika, yani İstanbul Kadıköy pazarında satılan, yalnızca 'Karaca' yazısı olan pazar malı gibi görünüyorlar. Gelen bütün ürünlerin defolu olması da ayrı bir ihmalkarlık. Karaca'nın kalitesini ne yazık ki göremedim. Logolu servis ürünlerini alıp, yerine logosuz ve yazılı malzemeleri göndermenin ne kadar doğru olduğunu sorguluyorum.

Gülten
Gülten
07 Mayıs 2024 18:35

Defalarca kez servise giden ürünler için Karaca teknik servis iade talebi oluşturmuş, ürünü tedarik edemediklerine mi yanayım 2-3 aydır beni uğraştırıp uğraştırıp defolu ürünleri gönderdiklerine mi 3 yıl önceki aldığım fiyatı hesabıma atacak olmalarına mı,3 yıl önceki tutarla şu anda sizden ne alınabilir merak ediyorum Karaca. 3 yıl önceki ürününüzün tutarı şu anda aynı mı hangi mantığa sığar 3 yıl evvel ki tutarı iade etmek

22 Kasım 2024 23:56

20 Kasım 2023 15:07

23 Haziran 2023 21:18
Karaca Züccaciye Kırık Ve Defolu 3 Tabağın Yenisini Göndermiyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 00:05
Ceren sonuçtan memnun