Onur sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Kahve Espresso Makinesi

Karaca Züccaciye Karaca Kahve Espresso Makinesi
26 Mart 2024 01:08

17.02.2024 tarihinde aldığım Karaca marka espresso kahve makinesi elektrik kaçağı yapmakta olup, 25.03.2024 tarihinde kahve yaparken elektrik akımını vücuduma hissettim. Durumu fark edince kontrol kalemi ile yaptığım incelemede, makinenin metal kısımlarında elektrik akımı olduğunu gördüm. Su ve buharla çalışan bir makine üretiyorsunuz, ancak insan sağlığını hiçe sayıyorsunuz. Eğer elektrik akımı sebebiyle kalp krizi geçirseydim veya vücudumda daha ciddi bir zarar meydana gelseydi, hatta ölseydim, bunun sorumluluğunu kim üstlenecekti? Bu durumu ilgili makamlara bildiriyorum. 25.03.2024 tarihinde Karaca müşteri hizmetleriyle görüştüm ve ürünü 0 (850) 252 55 72 numaralı telefondan aldığım Bursa Nilüfer'deki Sur Yapı Karaca mağazasına iade etmek istediğimi belirttim. Ancak garanti kapsamında ya da iade olarak alınmasını istememize rağmen, mağaza personeli ürünü almak istemedi. Bunun üzerine ürünü mağazanın ortasında bırakmak zorunda kaldım, çünkü satılan ürünün arkasında durulmadığını gördüm. İnsan can güvenliği bu kadar ucuz olmamalıdır. Elektrikle çalışan ve içerisinde su bulunduran bir makine, her an insan hayatı için büyük bir tehlike arz edebilir.

23 Ocak 2025 19:13

15 Şubat 2025 13:54
nespresso-kahve-makinesi-su-sizdiriyor-ve-kahveyi-soguk-yapiyor-1.pdf
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Yapılmadan Zorunlu Değişim Ve İade Sorunu

04 Eylül 2025 15:41
Betül sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 18:14
Esra sonuçtan memnun