Hilal
18 Aralık 2023 11:28

10.12.2023 tarihinde IKEA Kartal'dan 5046**22 Fabrikör Vitrin satın aldık. Evde kurulum yaparken son parçanın rutubetten etkilenerek paslandığını ve boyasının dökülmeye başladığını gördük. Değişim için parçayı ve fişi ile mağazaya gittik. Ürün iade alınıp yenisiyle değiştirilirken, yeni kutudan çıkan parça da yine boya hatalıydı. Görevli hanımefendi, iade yapabileceğimizi, başka bir çözüm öneremeyeceğini belirtti. Kurulu vitrini geri getirmenin zorluğunu anlatıp, sadece bozuk parçanın değişimi için ısrar etsek de, hanımefendi ürünün yine aynı hata ile gelebileceğini söyledi. İade ya da kusurlu ürünü kabul etme dışında bir seçenek sunmadı. Faturanın arkasındaki 'Tüketici malın ayıp oranında bedel indirimini satıcıdan talep edebilir' maddesini göstererek bu yönde bir çözüm istedik. Ancak görevli, müdürle görüştükten sonra bu talebimizi reddetti. Tüketicinin bu hakkı olmasına rağmen, tek çözüm olarak iade ya da kusurlu ürünü kabul etme sunulması nedeniyle hayal kırıklığına uğradık ve durumu Tüketici Hakları'na bildireceğiz.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
24 Mayıs 2024 11:29
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
05 Ekim 2024 12:54
Kusurlu Ürün İadesinde Saygısız Hizmet
Kusurlu Ürün İadesinde Saygısız Hizmet

Demet
26 Temmuz 2023 11:11
IKEA Kartal Değişim/İade Sorunu
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
29 Eylül 2023 18:18
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
09 Mart 2024 14:33