IKEA Evcil Hayvan Alınmıyor!

Burçin
27 Ağustos 2023 06:17

26 Ağustos 2023 cumartesi günü İzmir Forum Bornova IKEA'ya gittim. İki evcil hayvanı olan ziyaretçi köpeklerini içeri almak istiyor ama box yok diye içeri alınmıyor. Yani beni bu durum çok rahatsız etti. Koskoca IKEA hayvan dostları için buna çözüm üretemiyor mu? X firmada buna, pet dostlarına özel market araçları ayırdı gelenler onu kullanıyor mesela. Neden böyle çözüm üretmek yerine zora sokuyorsunuz insanları anlamıyorum. Kaçıncı yüz yıl kafası bu. Acil çözüm!

profile profile profile

Yasemin
Yasemin

Bugün biz taşıma çantasında bağlı halde bulunan 1800 gramlık köpeğimiz ile içeri alınmadık maalesef... IKEA'ya yakışmıyor ve şikayetlere de bakılırsa çözüm üretme gibi bir çabaları yok. Biz box getirelim dediler, zaten taşıma çantasında bağlı güvende bulunan köpeğimizi neden kendisine büyük gelecek ve hijyenik durumunu bilmediğim başka bir taşıma çantasına koyayım?

IKEA Evcil Hayvanla Mağaza Girişinde Keyfi Uygulama Ve Haksızlık!

Burak
25 Ekim 2025 19:58

IKEA Evcil Hayvan Kabul Etmiyor

Sevgi
27 Temmuz 2023 13:38
IKEA Evcil Hayvan Kabul Etmiyor
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA'da Evcil Hayvan Politikası Ve Güvenlik Personelinin Tavrı Hayal Kırıklığı Yarattı

Neslihan
02 Kasım 2025 22:00