Hepsiburada.com Satıcı Matranç Online Şikayet

26 Haziran 2024 18:34908

Hepsiburada.com sitesinden Matranç Online adlı bir satıcıdan Samsung Galaxy TAB A9+ SM-X210 4GB 64GB 11" Tablet ürünü aldım. Bana ürünü yanlış gönderdiler. (Değerli müşterimiz, stoklarda yaşanan bir sorun sebebiyle yanlış gönderilmiş olabilir. Bundan dolayı üzgünüz, iade talebi oluşturabilirsiniz.) Satıcının cevabı bu şekilde oldu. Ben de iade talebine gerek olmadığını, ürünün artık geldiğini ve çalışmaya başladığımızı belirttim. Aradaki farkı geri ödeyebilir misiniz diye rica ettim. Satıcı, 'Değerli müşterimiz, bu şekilde bir ödeme yapma durumumuz mümkün değildir. Sipariş numarası ile ürün aynı değilse iade talebi oluşturmanızı arz ederiz.' dedi. Bunun üzerine ürünü eksiksiz paketleyip gönderdim. Ürünün her şeyini tam göndermeme rağmen, orijinal kutusu değil diyerek yalan işlem yaparak iade ettiler. Ürünü mağazada paketlediğim için merkezden kamera görüntüsünü bekliyorum. Her şeyin tam olduğu ve yanlışlıkla ekran koruyucumun da gittiği ortaya çıkınca bakalım ne olacak. Ama kesinlikle bu firmadan ürün alınmasın.

26 Haziran 2024 18:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Haziran 2024 13:29

Merhaba Birsel Hanım, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 879889002 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri ” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

11 Kasım 2024 16:33589

Hepsiburada.com'dan Samsung Galaxy TAB s10 Plus marka tablet satın aldım. Almadan önce yorumlara bakıp değerlendirmeleri...

Hepsiburada Bozuk Tablet İadesi Ve Tekrar Bozuk Gönderim

22 Nisan 2024 19:52641

"Hepiburada tarafından kısa sürede arandım, müşteri hizmetlerine ve Hepsiburada çalışanlarına süreci hızlandırdıkları için teşekkür ederim"

19 Şubat 2024 19:48837

5 Şubat 2024 tarihinde Hepsiburada'dan 798857281 sipariş numarasıyla sipariş ettiğim Samsung Galaxy TAB A9 Plus 128 GB 1...

3 Ocak 2024 12:03959

"Hepsiburada iki ürün arasındaki fiyat farkını kupon olarak hesabıma tanımladı. Satın aldığım ürünü bu şekilde aynı fiyata almış oldum. İlginiz için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Hepsiburada Arızalı Telefon Gönderilmiş!

HepsiburadaArızalı Telefon Gönderilmiş!

Serkan
Hepsiburada Müşteriyi Yalancı Durumuna Düşürerek Yanıltma!

HepsiburadaMüşteriyi Yalancı Durumuna Düşürerek Yanıltma!

Ulaş
Hepsiburada'dan Telefon Aldım Etiketleri Açılmış Teslim Edildi

Hepsiburada'danTelefon Aldım Etiketleri Açılmış Teslim Edildi

Nigar
Hepsiburada Tineco Floor One Switch S6 Power Kit İade Süreci!

HepsiburadaTineco Floor One Switch S6 Power Kit İade Süreci!

Gamze
Hepsiburada Hatalı Ürünün Fiyatının Düşürülüp Piyasaya Sürülmeye Çalışılması!

HepsiburadaHatalı Ürünün Fiyatının Düşürülüp Piyasaya Sürülmeye Çalışılması!

Yusuf
Hepsiburada Alışveriş Sonrası Müşteri Memnuniyetsizliği