Garanti BBVA Şerifali Şubesinde Yaşanan Randevu Ve İletişim Sorunları!

04 Kasım 2024 19:11

Garanti BBVA Şerifali şubesinden para çekebilmek için bugün saat 15.10'da telefonla arayıp randevu almak istedim fakat resmen eziyetle karşılaştım. Bir para ayırtmak bu kadar zor olmamalı. Kafasına göre kimse çalışmamalı. Banka babanızın bakkal dükkanı değil! Kasa sorumlusu m*** Bey'e müsait aktarıyorum demelerine rağmen saat 16.28'e kadar beyefendiyle iletişime geçemedim! İlk önce aradım geri döneceğiz dediler. İkinci aramam tam 45 dakika sonra 15.55'te oldu. Bu sefer de m*** Bey'e aktarıp durdular ve beni devamlı olarak hattan attılar. Daha sonra tekrar beklememi söylediler. Aradan 15 dakika geçtikten sonra tekrar aradım, tekrar kasa sorumlusu müsait aktarıyorum dediler. Kasa sorumlusu m*** Bey müsait olmasına rağmen keyfi olarak telefonlara cevap vermeyerek işlerimizi aksattı. Saat geç olduğu için işlemimiz yarına kaldı. Halledebilecek miyiz bilmiyorum. Bu uygulamayla her para çekeceğimiz de karşılaşacak mıyız? Banka politikanız bu mudur? Her defasında bize bu eziyeti çektirecek misiniz? Konuyu CİMER'e de yazacağım; para çekeceğimiz zaman bize resmen eziyet ediliyor!

Garanti BBVA Şubede Sürekli Yaşanan İletişim Sorunları

07 Mart 2025 16:41

Garanti BBVA Lara Şubesi'nde Para Çekme Talebime Cevap Alamıyorum

24 Nisan 2025 12:25
Damla sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 12:26
Garanti Bankası'nda İletişim Krizi: SWIFT İşlemi Çözümsüz Kaldı
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 17:34

Garanti BBVA Bakırköy Şubesi'nde İletişim Ve Hizmet Sorunları