Soydan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:51

Garanti Bankası'nın müşterisiyim. Vadeli hesap açıp %44,90 oranıyla geçen ay başlangıç yaptık. Bugün 1. Ay oldu ve faiz oranım %38,50 düşürüldü. Sebebiyle alakalı müşteri temsilcisini arayıp durum düzelecekmi sebebi nedir dediğimde spesifik bir açıklama yapmadan çözüm sunamayacaklarını iletti. Anlaşıldı ki müşteri eziyetine dönecek bu durum. Konuyla alakalı kendimi yanıltılmış hissediyorum. "Müşteriye yüksekten hoşgeldin faizi gösterip bağlamak sonrasında da düşük faizden devam ettirmek" anlaşılan. Bunun başka bir açıklaması yok. Konuyla alakalı ivedilikle faiz oranım değişmezse hem paramı çekip başka bankaya taşıyacağımı ve şikayetimi kaldırmayacağımı, çevremdeki insanlara da bilinçlenmesi açısından gerekenleri ileteceğimden şüpheniz olmasın.

profile profile
Soydan
Soydan
11 Kasım 2024 08:01

2. Aya geçtik ve faiz oranı %25 indirildi. Ayrıca şikayeti açtığımdan bu zamana herhangi banka yetkilisinden bir açıklama ya da bilgi dönüşü alamadım.

31 Mayıs 2025 23:59
Garanti Bankası Kredi Faizinde Son Dakika Sürprizi
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vadeli Hesap Açılışında Gösterilen Faiz Oranı Düşürüldü, Mağduriyet Yaşadım

17 Temmuz 2025 19:01
vadeli-hesap-acilisinda-gosterilen-faiz-orani-dusuruldu-magduriyet-yasadim-3.jpg
vadeli-hesap-acilisinda-gosterilen-faiz-orani-dusuruldu-magduriyet-yasadim-2.jpg
vadeli-hesap-acilisinda-gosterilen-faiz-orani-dusuruldu-magduriyet-yasadim-1.jpg

Garanti Bankası'nda Vadeli Hesap Mağduriyeti

20 Mart 2025 18:05

Kredi Faiz Oranında Bilgilendirme Eksikliği Ve Müşteri Mağduriyeti

03 Temmuz 2025 16:48
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 11:18

Garanti BBVA Kategorileri