Havva sonucu yetersiz buldu

07 Eylül 2024 10:14

Doğtaş Mobilya'dan aldığım koltuk takımı, bir sene geçmeden tüylendi. İlk servisi çağırdığımda tüy temizleme makinesiyle temizlendi. İkinciye çağırdım, tüylenme yok dendi. Kot pantolonla oturulmaması gerektiğini, kumaşların birbirine temasında böyle sorunlar olabileceğini söylediler. Üçüncüye çağırdığımda, süpürdüğüm için alttaki elyafın yukarı çıktığını, koltukları süpürerek değil nemli bezle temizlemem gerektiğini söylediler. Ben sadece bezle koltuğun temizlenmeyeceğini, kırlentleri ve sırt minderlerini süpürmediğimi, on senedir başka koltuğumda herhangi bir böyle sorun yaşamamışken bir sene geçmeden bir koltukta süpürmeden alttaki elyaf çıkıyorsa diye itiraz edince kabul edip kumaş değişimi dediler. 15 gün içinde müşteri hizmetlerinden dönüş sağlanacağı söylendi. Dönüş olmadı.

Ben aradığımda aynı kumaştan tekrar sipariş verildiği söylendi. Zaten kumaştan kaynaklı bir problem var, tekrar aynı kumaşla kaplandığında ben aynı sorunu tekrar yaşayacağım. Aradan üç hafta geçti, ne arayan var ne soran. Verilen para az bir para değil ama iletişime geçilmesi, müşteri hizmetleri, kumaş kalitesi gerçekten yanılttı. Şikayetlere baktığımda, bu kumaştan benim gibi aynı sorunu yaşayan bir sürü müşteri var ve hep farklı çözümler üretilmiş. Farklı kumaş seçtirilenler var, benimki sorulmayanlar var. Demek ki bir standart yok. Demek ki bu kumaş tüylenen bir kumaşmış. Keşke kalite kontrol yapılıp öyle çıksaydı. Kumaşımın değiştirilmesini istiyorum. Şu an zaman geçiyor, yine aynı kumaşla kaplandığında ben yine aynı sorunları yaşadığımda yüksek ihtimal garanti süresinin sonuna geleceğiz ve ben mağdur olacağım.

profile profile
07 Eylül 2024 10:20 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

09 Eylül 2024 09:26

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Havva
Havva
08 Ekim 2024 15:57

Koltuk kumaşında ki tüylenme sorunu sebebiyle aynı kumaşla değişimi sağlandı bu konuda teşekkür ederim fakat kumaştan kaynaklı tüylenme sorununda kumaş türünün değişimine de imkan verilmeli diye düşünüyorum

08 Ekim 2024 16:01

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Koltuklarda Yaşadığım Tüylenme Ve Kumaş Sorunları Hayal Kırıklığı Yarattı

17 Temmuz 2025 09:05
dogtas-koltuklarda-yasadigim-tuylenme-ve-kumas-sorunlari-hayal-kirikligi-yaratti-7.jpg
dogtas-koltuklarda-yasadigim-tuylenme-ve-kumas-sorunlari-hayal-kirikligi-yaratti-6.jpg
dogtas-koltuklarda-yasadigim-tuylenme-ve-kumas-sorunlari-hayal-kirikligi-yaratti-5.jpg
dogtas-koltuklarda-yasadigim-tuylenme-ve-kumas-sorunlari-hayal-kirikligi-yaratti-3.jpg

14 Eylül 2024 14:00

13 Haziran 2025 17:44

22 Nisan 2024 11:27
Doğtaş Mobilya Larina Model Ve İletişim Zorluğu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 18:32

Doğtaş Mobilya Kategorileri