İlker sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 13:34

Doğtaş Çanakkale mağazasından Aralık ayında iki adet Milena 3'lü koltuk takımı satın aldım. Şubat ayında teslimat için gelen sevkiyat ekibiyle birlikte koltukların hasarlı olduğunu fark ettik; koltuklar açılmıyor, kumaş kaplaması ve astarları yeterince iyi yapılmamış gibi sorunlar mevcuttu. Durumu tutanakla kayıt altına aldık ve koltukların birebir değişimi yapılacağı belirtildi. Mart ayında ise bir koltuğun değişimi, diğerinin ise tamir edileceği ifade edildi. Ancak şimdi, sıfır aldığım ürünün tamir edileceği söyleniyor ve 3,5 ay geçmesine rağmen hala koltuk takımım eksik. Maalesef firma ile iletişim kurmakta zorlanıyorum ve satın aldığım ürünlerde kusurlar olduğunu düşünüyorum. Bu konunun takipçisi olacağım ve hakkımı aramaya devam edeceğim.

08 Mayıs 2024 17:17

İlker İlker 08 Mayıs 17:15 Evet şaka gibi ama gerçek 5. Aya girdik Doğtaş kusurlu ve arızalı sattığı sıfır ürünlere ait sorunu hala çözemedi benim koltuklarımı kusursuz sağlam olması gerektiği gibi teslim edemedi ve hala uğraşıyorum firmada kimsenin birbirinden haberi yok gerçekten tüketici bu kadar mağdur edilmez gerçekten bravo sizlere Doğtaş

04 Mart 2024 13:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

05 Mart 2024 12:09

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

05 Mart 2024 12:24

Doğtaş ürünü teslim ederken 2 ürün içinde hasarlı olduğunu, değişim yapacağını belirttiği halde iade suresi olan 15 gün dolduktan sonra tek ürün değişimi yapacağız diyerek iletisim kurmuş, bize hasarlı urunu bıraktığı halde teslim edildiği için iade almayacaklarını söylemiştir. Bizi bilerek oyalayarak sureyi doldurmuşlardır. Müşteri hizmetleri dalga geçer gibi birini değiştirir diğerini astar değişimi yaparız diyorlar ürünün içindeki iskeleti komple arızalıdır.

08 Mayıs 2024 17:15

Azime

Ben de Tüketici Hakları'na başvurdum bilmiyorum sonuç ne olur ama Doğtaş ta ilgi sıfır

Azime

Ben de aynı koltuk takımı ile ilgili sorun yaşıyorum fakat karşımda bir muhatap bulamıyorum. Sizin nasıl sonuçlandı

Sorununuz çözüldü mü

İlker

5 ay sonra Koltuğun 1'nin değişimi yaptılar diğer koltuğunda evde tamiratını yaptılar sıfır ürün alıyorsun ama muhatap bulamıyorsunuz maalesef

Emi sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 13:48
teslimat-sonrasi-arizali-koltuk-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-3.jpg

09 Ağustos 2025 14:22
dogtas-koltuk-takiminda-teslimat-ve-cozum-gecikmesi-magduriyeti-4.jpg
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sonrası Defolu Mobilyalar Ve Çözülmeyen Müşteri Hizmetleri Sorunu

30 Eylül 2025 13:58