Soner sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Çok Sağlam Dedikleri Karyolanın Suntalam Çıkması Üzücü Bir Durum

20 Şubat 2024 02:28

Sayın Yetkililer,

Ben, Soner E****, 15.12.2022 tarihinde Doğtaş Mobilya mağazasından 180x200 ölçülerinde bir karyola satın aldım. Ne yazık ki, satın aldığım ürünün malzeme kalitesinin düşük olduğunu ve fiyatına göre beklediğim performansı sağlamadığını fark ettim. Ürünü aldıktan bir süre sonra malzemenin suntalam olduğunu anladım. Bu durumun farkına varmam üzücü bir şekilde oldu. Ürünün bu malzeme ile üretildiği konusunda bilgilendirilmediğimi ve mağazanızın sunduğu ürün hakkında yeterli bilgilendirme yapılmadığını belirtmek isterim.

Bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı ve ürünün beklenenden daha kısa ömürlü olacağı endişesini uyandırdı. Ayrıca, ürün için ödediğim ücretin sunduğu kaliteye göre yüksek olduğunu düşünüyorum.

Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi ve tarafıma adil bir çözüm sunulması adına gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

dogtas-mobilya-cok-saglam-dedikleri-karyolanin-suntalam-cikmasi-uzucu-bir-durum-2.pdf
20 Şubat 2024 02:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

20 Şubat 2024 10:20

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Soner
Soner
22 Şubat 2024 00:02

Tarafıma yapılan dönüşte, sadece kırık olan parçanın değiştirileceği belirtildi. Ancak, resmi internet sitenizde ürünlerinizin kalite ve dayanıklılığına dair güvence verildiği; ancak, satın aldığım ürünün suntalam malzeme olduğu ve bu durumun açıkça belirtilmediği görülmektedir. Ürününüzün beklediğim kalite standartlarını karşılamadığını ve satın alma kararımı etkileyebilecek önemli bilgilerin eksik olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple, sadece kırık parçanın değiştirilmesi yerine, ürünün tamamen değiştirilmesini Ürününüzün kalitesine ve markanızın sunduğu hizmete duyduğum güvenle, bu sorunun çözülmesini umuyorum. Müşteri hizmetlerinizle yapmış olduğum görüşmelerde, sadece hasar gören parçanın değişimi teklif edildi. Ancak, bu durumun genel kullanım ve ürün memnuniyeti açısından yeterli bir çözüm oluşturmadığını düşünüyorum. Doğtaş gibi büyük bir marka'nın kalite ve müşteri memnuniyeti konusunda gösterdiği hassasiyeti bildiğim için, satın almış olduğum ürünün tamamının yenisi ile değiştirilmesi veya yaşanan olumsuz deneyimi düzeltecek başka bir çözüm önermenizi rica ediyorum. Bu sürecin olumlu bir şekilde çözümleneceğine olan inancım tamdır. Müşteri olarak, markanızla olan ilişkimi olumlu tutmak ve bu sorunu mümkün olan en iyi şekilde çözmek istiyorum. Talebimin dikkate alınarak, konunun çözümüne yönelik adımların atılmasını arz ediyorum. Konu hakkında en kısa sürede tarafıma bilgilendirme yapılmasını rica eder, işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,

15 Haziran 2024 00:36

18 Nisan 2025 14:18
Arda sonucu yetersiz buldu

Doğtaş Koltuk Takımı Sünger Çökme Ve Yay Sesi Sorunu

25 Eylül 2024 21:13
Tuğyam sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 20:30
Doğtaş Mobilya Siparişi Teslim Edilmedi, Sürekli Bilgi Kirliliği Yaşanıyor
dogtas-mobilya-siparisi-teslim-edilmedi-surekli-bilgi-kirliligi-yasaniyor-6.jpg
dogtas-mobilya-siparisi-teslim-edilmedi-surekli-bilgi-kirliligi-yasaniyor-5.jpg
dogtas-mobilya-siparisi-teslim-edilmedi-surekli-bilgi-kirliligi-yasaniyor-4.jpg
dogtas-mobilya-siparisi-teslim-edilmedi-surekli-bilgi-kirliligi-yasaniyor-3.jpg
dogtas-mobilya-siparisi-teslim-edilmedi-surekli-bilgi-kirliligi-yasaniyor-1.jpg
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2025 12:58

Doğtaş Mobilya Kategorileri