24 Nisan 2024 15:40

İnternet üzerinden aldığım ve İzmir Balçova şubesinden gelen ürün için verdiğim paraya yazık. Ürünü belirttikleri tarihte teslim etmediler. Üstelik makyaj masasının montaj vidaları eksik çıktı ve 25 gün oldu, hala bir vida takımı getiremediler. Bu büyük firma tarafından sürekli oyalanıyorum. Komodini düzgün kurmamışlar, yemek masasının ortası yamuldu. Dolabın arkasını eksik bırakmışlar, dolabın raflarında lekeler vardı. Bu durumdan dolayı çok rahatsızım ve pişmanım. Bugün bile aradığımda, vidaların ne zaman geleceğini sorduğumda 'üretimde' yanıtını alıyorum. Acaba bu vidalar sadece benim için mi üretiliyor? Yoksa depoda mevcut değil mi? Maalesef yaşadığım sorunları saymakla bitiremiyorum.

24 Nisan 2024 15:50 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

24 Nisan 2024 15:50

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

24 Nisan 2024 17:51

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

30 Eylül 2025 16:59

Doğtaş Mobilya'dan Aldığımız Her Üründe Sıkıntı Yaşadık

Eksik Parçalar Ve Zamanında Teslim Edilmeyen Mobilyalar

19 Temmuz 2025 23:26
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya 2 Aydır Kurulumu Bitiremeyen, Sorumsuz Firma!

24 Ekim 2023 09:54
Doğtaş Mobilya 2 Aydır Kurulumu Bitiremeyen, Sorumsuz Firma!
Eylul sonuçtan memnun

12 Temmuz 2024 15:01
"Ürün teslim edildi ama keşke buraya yazmadan önce de dedikleri zamanda teslim edilseydi. Teşekkürler..."

Doğtaş Mobilya Kategorileri