Pervin sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 00:30

Doğtaş'tan aldığım Toscana model koltuk takımım 1 ayda çok kötü bir hale geldi. Kumaşın her yeri tüylendi. Mağazanın en kaliteli ürünü denilerek bize satılan ürün, evime daha misafir gelmeden bu hale geldiyse diğer ürünler nasıldır bilemiyorum. Servis çağırdığımda ise görevliler ellerinde küçücük bir tüy toplama makinesiyle üzerinden geçip gittiler. 'Bir daha ararsınız, sonra olursa' dediler ve oldu. Kumaş leke tutuyor. Koltukta çökme var, tüylenme var. Evde sadece 2 kişiyiz ve sürekli kullanmıyoruz, koltuklar rezil oldular. Tekrar aradım, bir dönüş yok. Biz para iadesi istiyoruz. Güvenip bir de Çanakkale Biga fabrika mağazasına gidip aldık. Evlenirken binbir zorlukla alınan koltuklarım daha birkaç ay içinde resmen çöp oldu diyebilirim. Doğtaş markasına ve büyüklüğüne güvendik ama tam bir hayal kırıklığı.

26 Aralık 2024 14:15

Doğtaş mobilyadan aldığım koltuklar çöktü tüylendi ve ücret iadesi istedik ve asla onaylamıyorlar ben şimdi mahkemeye başvuruyorum böyle rezil bir firma görmedim koltuklarıda fabrikalarına gidip bırakacağım yazık çok yazık 70bin900 alırken iyi ama sorun olunca onaylamıyorlar bundan sonra mahkemede görüşeceğiz

15 Aralık 2024 00:40 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

16 Aralık 2024 13:18

Hala bir dönüş olmadı bekliyorum yoksa gideceğim Tüketici Mahkemesi'ne

16 Aralık 2024 13:24

Belge istendi

17 Aralık 2024 12:41

Müşteri hizmetleri aradı servis ekibi arayacak dedi ama hala bir dönüş yok böyle yaparak daha çok güvenini kırıyosunuz insanların

20 Aralık 2024 14:29

Servis ekibi geldi hala sonuç belli olmadı inatla siz bu koltukları görerek almadınızmı diyorlar gelmemek için direndiler zorda olsa geldiler para iadesi istediğimizi belirttik ama hala dönüş yok

24 Aralık 2024 13:34

Doğtaş mağazasından aldığım toscano koltuk takımı hakkında talepte bulunduk hala bir dönüş yok koltuklarımızda tüylenme çökme var dönüş yapacaklarını söylediler hala dönüş yok Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım yoksa böyle böyle oyalandığımızı düşünüyorum

Hatice

Bence bir an önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun çünkü bu bu süreç 6.07 ay kadar sürüyor evi bilirkişi gelip ürünlere bakıyor ben aynı sorunu iki kere yaşadığım için biliyorum

Hatice

Ben de Doğtaş Birita mağazanın en pahalı ürünüydü sizin de söylediğiniz gibi her şey alanına kadar daha sonrasında bir sürü sorunlar yaşadım bu evimde olan üçüncü ayıplı ürün bir tanesini araculuk yaparak kazandık ikincisine Tüketici Hakem Heyeti'den bu üçüncü ürünün de faturasını kesmediler kumaşın ısrarla tüylediğini ayıplı olduğunu söylediğimiz halde sürekli ne yazık ki aynı kumaş yapılıyor hiçbir şekilde paramızı geri alamıyoruz bugünkü fiyat üzerinden tabii ki benim yaşadığım mağduriyetleri dile getiriyorum ki kimse aynı mağduriyeti yaşamasın asla biz Gaziosmanpaşa belediye Şubesi Gazioğlu mobilyadan aldık bayileri asla zaten iletişim kuramıyorsunuz bu zaman zarfında müşteri hizmetlerine belki yüzden fazla aramışımdır geri dönüş hiçbir şekilde olmamıştır ürünün garantisi olduğu halde Eylül'ün 11'den beri sürekli arayıp eve servis talep etmekteyim hala servis gelmemiştir

Sena

Aynı durumu yaşıyorum ilgilenmediler bile ben Tüketici Mahkemesi'ne bildireceğim.

Pervin

Aynen maalesef dönüş yok bende bekliyorum rezil oldu koltuklar sandalyeler gideceğim Tüketici Mahkemesi'ne

Merve
25 Kasım 2024 02:14