25 Kasım 2024 02:14

Doğtaş'tan aldığım Toscana model koltuk takımım 2 ayda çok kötü bir hale geldi. Kumaşın her yeri tüylendi. Mağazanın en kaliteli ürünü denilerek bize satılan ürün, evime daha misafir gelmeden 2 ay içinde bu hale geldiyse diğer ürünler nasıldır bilemiyorum. Servis çağırdığımda ise görevliler ellerinde küçücük bir tüy toplama makinesiyle üzerinden geçip gittiler. 2. kez servis çağırdığımda kumaş değişimine karar verildi fakat seçmem için sunulan kartela mağazanın en kötü kartelası sanırım. Öyle ki mağazada o kumaşlarla kaplanmış tek bir koltuk bile yok. En azından kadife kumaş seçebilme imkanı sunulsaydı. Mecburen yine aynı kumaşları seçmek zorunda bırakıldım. Şüphesiz yine aynı sorunları yaşayacağım. Evlenirken binbir zorlukla alınan koltuklarım daha birkaç ay içinde resmen çöp oldu diyebilirim. Doğtaş markasına ve büyüklüğüne güvendik ama tam bir hayal kırıklığı.

25 Kasım 2024 02:20 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Pervin
15 Aralık 2024 00:30
Doğtaş Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Koltuklarda Yaşadığım Tüylenme Ve Kumaş Sorunları Hayal Kırıklığı Yarattı

Mehtap
17 Temmuz 09:05

Yeni Aldığım Koltuk Takımında Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis

Rabia
03 Ağustos 16:16
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
09 Temmuz 2024 10:03