Sirkeci DeFacto Mağazasındaki Garip Çalışanlar

06 Haziran 2023 13:28

01.06.2023 tarihinde Sirkesi DeFacto mağazasında olduğunu belirlediğim bir tshirt almaya gittim.
En üst kat erkek reyonunda üründen bir adet buldum aldım. Soru sorabilmek için tek bir kişi bile yoktu. Alt katlarda sohbet halinde iki gençten mağazada bu tshirtten başka var mı bunda biraz lekelenmeler var dedim.
Gençlerden erkek olan tablete baktı yok dedi h*** adlı türbanlı bir kız bana lakayıt gereksiz samimiyette cevaplar vermeye başladı. Ben yaşı küçük diye geçiştirirken ileri gidip ''git yıka da öyle hediye et'' gibi beni şaşkına çeviren pis bir cevap verdi. Terbiyesizliğe sinirlenip senin aklına ihtiyacım yok dedim ve ilerledim. Baktım çalışan h*** arkamdan sövüp sayıyor.
Aşağıda yetkili istedim gelen yetkili zaten beni niye rahatsız ediyorsun havasında. Ben özür falan bekliyorum ne arar! Gitmiş konuşmuş falan bezgin dolanıyor. Alan sorumlusuymuş. Sonuçta bu mağazaya doldurmuş olduğunuz çoluk çocuğu ara sıra tam karşıdaki veya yandaki perakende mağazalara gönderin üslup dersi alsınlar!
Kasadaki çocuk dışında özür dileyen olmadı. Bu tarihteki saat 18:30-19:30 arası kamera kayıtlarına bakabilirsiniz.
Özellikle mi buraya doldurmuşsunuz bunları yetkili çağırıyorsun gelen ondan beter zaten.

06 Haziran 2023 13:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Neyran sonuçtan çok memnun

Neyran