Merve sonuçtan çok memnun

Merve
17 Aralık 2023 20:44

10.12.2023 tarihinde İstanbul StarCity DeFacto mağazasından kare kod ödemeyle 3.202.95₺ link alışveriş yaptım. Eve geldiğimde DeFacto uygulamasından aynı ürünlerin 1700 liraya düştüğünü gördüm ve hakkım olarak uygulamadan satın aldım. Aldığım ürünleri evime yakın olan Esenyurt City Center DeFacto mağazasında iade etmek istediğimi belirttim. Hiç kimse yardımcı olmadı. 2 tane küçük çocuğumla 2. Kez City Center DeFacto mağazasına taksi ile gidip geliyorum evime o kadar yakın olmadığı için. Muhatap bulamıyorum karşımda. Madem kare kod ile ödemede iade işleminde sıkıntı çıkıyor bunu neden StarCity DeFacto mağazasındaki kasiyer belirtmiyor? Onun hatası yüzünden saçma saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorum. Aramadığım müşteri temsilcisi hiç kimse kalmadı biri artık bana yardımcı olabilir mi? Elimdeki ürünleri kocaman poşetle oradan oraya taşıyorum yanımda 2 tane çocuk yardımcı olan yok. Yapamıyorlarsa bu işi orada ne işleri var sadece bekletiyorlar. İade sürem geçip te ürünler elimde kalırsa o mağazaya gelip o ürünleri paramparça yapıp yüzünüze atarım insanı çıldırtmayın yeter!

17 Aralık 2023 20:54 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Merve S., 27263781 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Şule sonuçtan çok memnun

Şule
25 Ekim 2023 16:12
"Buraya yazdıktan sonra süreç hızlandı ücret iadesi yapıldı teşekkürler"
Hamide sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2025 13:46
Zeliha sonuçtan çok memnun

Zeliha
09 Şubat 2025 21:24
"Melisa hanım çok yardımcı oldu ve sorunum çözüldü kendisine çok teşekkür ediyorum."
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
25 Ekim 2024 09:51
"Ayrıca moi mağazası personellerinden Ebru Hanım ve Emir Bey'e de çok teşekkür ederim."

DeFacto Kategorileri