Halil sonuçtan hiç memnun değil

Afyon DeFacto Mağazası İnsanı Yalancı Durumuna Düşürüyor

02 Mayıs 2024 19:00

Merhabalar. 42847995 sipariş numaralı ürünü internetten aldım. Ürün geniş geldiği için değiştirmek için Park Afyon mağazasına gittim. Değişim yapabileceklerini söylediler. Fakat benim 350 TL'ye aldığım ürün 300 TL'ye düşmüş. Bana 50 TL lik çek verdiler. 300 TL de ödeme yapmamı istediler. Önceden internet üzerinden yapmış olduğum ödemenin karta iade yapılacağı söyledi. Fakat ödeme gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri bunun bir değişim olduğunu ücret iadesi olmadığını söyledi. Park Afyon AVM DeFacto görevlilerini aradım. Kameraları incelediklerinde benim ödeme yapmadığımı gördüklerini söylediler. Nakit olarak ödeme yaptığım için de bunu kanıtlayamıyorum. Kamera kayıtlarının merkeziniz tarafından kontrol edilmesini ve iademin yapılmasını talep ediyorum. Ben ödeme yaptım. İnsanı yalancı durumuna düşürüyorsunuz. Gerekli olan evrakları ekliyorum.

02 Mayıs 2024 19:07 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Halil K., 28651466 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

02 Mayıs 2024 19:28

Faturamı ekliyorum

04 Mayıs 2024 16:08

Söz konusu gün ben 300 TL para ödedim. Fiş olarak iade değişim fişi kesilmiş. Benden almamaları gereken 300 TL alınmış. Muhtemelen o günün muhasebesini yapan arkadaş 300 TL fazlalığı fark etmeden kasayı teslim etmiş. O 300 TL nin akıbeti belli olmadığı için şu an kameraları açıkça gösteremiyorlar. Yarım yamalak keserek telefona kaydederek gösteriyorlar. Çünkü geriye yönelik hesap vermek zorundalar. Bana diyorlar siz 300 TL ödeme yapmamissiniz. Ama biz gene de size hediye çeki verelim 300 TL lik çek verelim. Ben paranın peşinde değilim insanı yalancı konumuna düşürüyorsunuz. Özür dilemek yanlışını kabul etmek bu kadar zor olmamalı. İyi günler.

Sevgi sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 21:03
Zeliha sonuçtan çok memnun

Zeliha
09 Şubat 2025 21:24
"Melisa hanım çok yardımcı oldu ve sorunum çözüldü kendisine çok teşekkür ediyorum."
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
05 Nisan 2024 12:18
"Teşekkür ederim müşteri hizmetleri melisa hanıma ayrıca ilgili çözüm odaklıı"
Sümeyra sonuçtan memnun

Sümeyra
20 Temmuz 2023 21:23
"Şikayetim üzerine firma benimle iletişime geçti ve fiyat konusunda yardımcı olarak ürünü tekrar satın almamı sağladılar. Ancak maalesef yeni gelen üründe de aynı sorun olduğu için iade etmek durumunda kaldım. Yine de, ilgileri ve anlayışları için teşekkür ediyorum."

DeFacto Kategorileri