Bosch Satış Sonrası Teknik Servis Hizmeti

Asil
29 Ağustos 2023 13:33

Antalya'da ikamet etmekteyim. Bosch marka klimamın arızalanması sonucu servis kaydı açtırdım ve 14 Ağustos'ta Bosch yetkili servisi gelerek arızayı tespit etti. Elektrik kartının bozulduğunu ancak iç ünite mi yoksa dış ünitedeki kartın arızalı olup olmadığını tespit edemediklerini söylediler. Hem iç hem dış ünite için kart sipariş edeceğiz. Sırayla takıp deneyeceğiz hangisi arızalı ise onun ücretini alacağız, kartın gelmesi bir haftayı bulur deyip gittiler. 23 Ağustos 2023'te tekrar geldiler. Yanlarında ise sadece dış ünite için kart getirmişler. Ve kartı taktılar ve çalışmayınca, bu kez iç ünite kartı sipariş edeceğiz. Bir hafta daha bekleyeceksiniz dediler. Konuyu Bosch Çağrı Merkezine bildirdim ve bir yetkilinin bana ulaşmasını istedim. Arayan bayan sorunun çözümünü hızlandıramayacağını ancak takipçisi! Olacağını söyleyerek kapattı. Sağ olsunlar uzaktan takip ediyorlar. Bugün 29 Ağustos ve ben Antalya'nın 40C sıcağında 15 gündür klimasız şekilde oturuyorum. Bir klimanın sorunu 15 günde giderilmez mi? Nereden geliyor. Bu yedek parça Çin'den mi sipariş ediyorsunuz?
Bosch firmasının berbat teknik servis altyapısı ve müşteri odaklılıktan yoksun umursamaz tavrı yüzünden bu markadan şikayetçiyim. Kesinlikle satış sonrası hizmet kalitesi sıfır olan bir firma. Bundan sonra Bosch'tan iğne dahi almam.

29 Ağustos 2023 14:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ender sonucu yetersiz buldu

Ender
16 Temmuz 2024 18:26
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

Aytaç